R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Şu anda Uplay da bedava olan Assassin's Creed: Syndicate oyununu satın aldım fakat kütüphaneme eklenmedi.
Şu anda Uplay da bedava olan Assassin's Creed: Syndicate oyununu satın aldım fakat kütüphaneme eklenmedi.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 28 Kasım 2023 #2 rider 99 dedi: Şu anda Uplay da bedava olan Assassin's Creed: Syndicate oyununu satın aldım fakat kütüphaneme eklenmedi. Genişletmek için tıkla... Ubisoft uygulaması yüklü mü? Artı 0 Eksi
rider 99 dedi: Şu anda Uplay da bedava olan Assassin's Creed: Syndicate oyununu satın aldım fakat kütüphaneme eklenmedi. Genişletmek için tıkla... Ubisoft uygulaması yüklü mü?
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Ubisoft bir oyunu bedava yapınca her kütüphaneye kendi ekliyor. Bir işlem yapmak gerekmiyor. Bir kapat aç, belki güncelleme vardır. Artı 0 Eksi
Ubisoft bir oyunu bedava yapınca her kütüphaneye kendi ekliyor. Bir işlem yapmak gerekmiyor. Bir kapat aç, belki güncelleme vardır.
KS KS R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 midgardian dedi: Ubisoft bir oyunu bedava yapınca her kütüphaneye kendi ekliyor. Bir işlem yapmak gerekmiyor. Bir kapat aç, belki güncelleme vardır. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sonuç değişmedi umarım dediğiniz gibi olur. Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Ubisoft bir oyunu bedava yapınca her kütüphaneye kendi ekliyor. Bir işlem yapmak gerekmiyor. Bir kapat aç, belki güncelleme vardır. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sonuç değişmedi umarım dediğiniz gibi olur.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 28 Kasım 2023 #5 Launcher'i standart sürümden beta sürümüne alın. Artı 0 Eksi
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 Odyssey dışında hiçbir AC oyununu satın almadım ve kütüphaneye eklemedim. Bedava verdiği her şey buraya eklenmiş. Artı 0 Eksi
Odyssey dışında hiçbir AC oyununu satın almadım ve kütüphaneye eklemedim. Bedava verdiği her şey buraya eklenmiş.
KS KS R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 FurkanCo dedi: Ubisoft uygulaması yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü 403377 dedi: Launcher'i standart sürümden beta sürümüne alın. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarım açık değil yarın deneyip sonuçları paylaşacağım Son düzenleme: 28 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
FurkanCo dedi: Ubisoft uygulaması yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü 403377 dedi: Launcher'i standart sürümden beta sürümüne alın. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarım açık değil yarın deneyip sonuçları paylaşacağım