Ücretsiz Assassin's Creed Syndicate Ubisoft Connect'te ücretsiz

Şimdi betayı denedim olmadı. Olmayınca geri standarta döndüm bu sefer platform olarak PC seçemiyorum, bunun sonucunda da sepete ekleyemiyorum. Yok mudur bunun çözümü.?

Knk ben PC'deyim ben bile alamadım.
Çözdüm bir şekilde. İndir diyip geri iptal edince "Oyunlar" kısmına eklenmiş. Oradan da gitmez inşallah.

Şimdi betayı denedim olmadı. Olmayınca geri standarta döndüm bu sefer platform olarak PC seçemiyorum, bunun sonucunda da sepete ekleyemiyorum. Yok mudur bunun çözümü.?

Knk ben PC'deyim ben bile alamadım.
Bende telefondan aldım sepete falan eklemedim claim ac syndicate yazıyordu tıkladım oyun ubisoft connect pc kütüphanenize eklendi dedi.

Zaten güzel oyun şu an bende Unity'den itibarenki tüm AC oyunları var gerisi sarmadı alıp oynamak isteyip kararsız kalanlar için şunu söyleyeyim: Beleş kanka neyi düşünüyon.

Aynen hesap açmak çok zor bir şey zaten adamlar bedava AC veriyor hala alınır mı? Diyorsunuz. Oyunun bir Steam fiyatına bakın alınır mıymış anlarsınız.

Vallah ya bizim milleti hayretle izliyorum abi oyun 439 TL falan normalde, parasıdır falan onu geçtim abi hiçbir şey bilme hiçbir oyununu oynamasan bile al kütüphanende kalsın yatırım abi bu belki ileride kafana dank diye oturur ulan keşke alaydım şu oyunu diye pişman olursun.

Vallah ya bizim milleti hayretle izliyorum abi oyun 439 TL falan normalde, parasıdır falan onu geçtim abi hiçbir şey bilme hiçbir oyununu oynamasan bile al kütüphanende kalsın yatırım abi bu belki ileride kafana dank diye oturur ulan keşke alaydım şu oyunu diye pişman olursun.
Aynen öyle. Oyunun "o" su bile olsa bedava olunca alır kenara koyarım. Yokluk zamanında açıp bir iki saat bile oynasan yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı