Assassins creed tam hikaye

Makaleler
12
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdiye kadar ASSASSIN'S CREED serilerinin hepsini satın aldım, bitirdim. Ancak oyunun içerisindeki hemen hemen her şeyi anlamama rağmen bir yeri kavrayamadım. Özellikle ilk 3 oyunda üzerine basa basa söylenilen Templar(Tapınakçı)-ASSASSIN(Suikastçı) çatışması nedir? Bu tapınakçılar tam olarak nedir?

Tapınakçılar gerçekten dünyayı kurtardıklarına inanıyor. Bu yolda çoğu masumu katledip, bir çok hain planlar yapıyorlar. Assassinler her zamanki gibi bu hain planların karşısında duran bir çeşit ekip diye biliyorum ben.

Tapınakçılar gerçekten dünyayı kurtardıklarına inanıyor. Bu yolda çoğu masumu katledip, bir çok hain planlar yapıyorlar. Assassinler her zamanki gibi bu hain planların karşısında duran bir çeşit ekip diye biliyorum ben.
Bir de ASSSASSIN'S CREED 3'de bir yerde direkt olarak mason kelimesi kullanılmıştı. Masonların da tam olarak alakası var mıdır çatışmada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı