Çözüldü Assassin's Creed The Fate of Atlantis için seviye atlanmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gensy

Centipat
Daha fazla  
DLC'yi aldım. 42 levelım Atlantis'i merak ediyorum. Oyunda direkt 52 levela atlayıp direkt Atlantis'e başlama seçeneği var fakat her şeyin sıfırlanacak diyor. Biraz detaylandırır mısınız sizce yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Özel Build'in yoksa sıfırdan DLC'ye başlayabilirsin. Eşyalarının silinmesi gözünü korkutmasın, oyun sana 3 farklı Build veriyor.
Evet bitirdim aile ile yemek yedim.
Bende ana hikayeyi bitirmiştim ama level 50 küsürlerde. Atlantis dlc'sine başlamamıştım ama yüksek ihtimalle Atlantis dlc'sine başlamak için 52 level olma zorunluluğu var. Ondan 52 level'a atlama seçeneği çıkıyor olabilir. Siz yine de save dosyanızı yedekleyip öyle bir deneyin.

Bende ana hikayeyi bitirmiştim ama level 50 küsurlerde. Atlantis DLC'sine başlamamıştım ama yüksek ihtimalle Atlantis DLC'sine başlamak için 52 level olma zorunluluğu var. Ondan 52 Level'a atlama seçeneği çıkıyor olabilir. Siz yine de save dosyanızı yedekleyip öyle bir deneyin.

Hocam Xbox'tan oynuyorum save dosyaların silinecek diyor yeni bir oyuna başlayacaksın diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı