Rohz
Decapat
Hocam bende dayapc.dll nulunamadi diyor. İndirip yapiyorum bu sefer de Türkçe olmuyor.
Oyun dosyalarını doğrulayıp yamayı tekrar oyunun içine atar mısınız yama sorunsuz.
Hocam bende dayapc.dll nulunamadi diyor. İndirip yapiyorum bu sefer de Türkçe olmuyor.
Dostum, VirusTotal'de 3 gösteriyor.
Virüs falan var mı?
Virüs falan var mı?
Eki Görüntüle 1298924Yama notları:
Virüs Total Sonucu
Türkçe Yama - (Yandex.Disk Link)
DLC Türkçe Yama - (Yandex.Disk Link)
(ACU_DataPC) Yama çalışmaması durumunda indirilecek dosya
-Bu yama Animus Projesi ekibi tarafından yapılmıştır.
-Bu yama en son sürüm (1.5.0 ve 1.4.0) ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.
-Bu yama Dead kings DLC dahil tüm AC Unity metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır.
-Kurulum programı oyun klasörünüzü otomatik olarak bulacaktır, eğer bulamazsa manuel olarak da oyunu kurduğunuz klasörü gösterebilirsiniz. Genelde oyun buraya kurulur: C:\program files (x86)\Ubisoft\Ubisoft game Launcher\games\Assassin’s Creed unity\
-Oyuna başlamadan önce ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.
-DLC yamasını kurmak için indirdiğiniz arşivdeki dosyayı oyunun ana dizinindeki “dlc_10” adlı klasöre atın.
-Eğer her şeye rağmen yamayı kuramıyorsanız. "acu_datapc" adlı linkten dosyayı indirip içindeki datapc. Forge dosyasını oyun klasörünüze atın ve oyun klasörünüzde datapc_patch_01.Forge dosyası varsa o dosyayı silin.
-1.5.0 sürümü ile çalıştırmak için de datapc_patch_01.Forge dosyasını silmeniz gerekiyor.
Hocam hala çalışıyor mu?
V1.5.0'te çalışıyordu. Oyundan bundan sonra büyük bir güncelleme almadıysa sorun olmaz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.