Assassin's Creed Unity alınır mı?

RHA4ST

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Epic Games'te Unity 112 TL ve almayı düşünüyorum. Steam yorumlarına baktım, insanlar ikiye ayrılmış: Birçoğu hâlâ optimizasyon sorunu olduğunu, NPC'lerin kötü zekâya sahip oluşlarından bahsediyor. Ancak bir taraf da hiç sorunla karşılaşmadığını, optimizasyon sorunu olmadığını ve gayet güzel ilerlediğini söyledi. Sizlerin de tavsiyelerini almak istedim, bir fikir verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. Optimizasyonu berbat, doğrudur; ama ben çok problem yaşamadım. Sadece bazı görevlerde kasma oluyordu. Oyunda en nefret ettiğim şey ise NPC zekâsı değil de NPC’lerin görüş açısıydı. Çok canımı sıkmıştı: hemen yanı başında birilerini indirmişim, biraz ileridekiler fark etmiyor bile.

Not: Güçlü bir hikaye arıyorsanız almamanızı öneririm...

Alınır, Türkçe yamada yaparsanız çok keyifli olur.

Teşekkür ederim fikriniz için bende keyif alacağımı düşünüyorum.

Alınabilir. Optimizasyonu berbat, doğrudur; ama ben çok problem yaşamadım. Sadece bazı görevlerde kasma oluyordu. Oyunda en nefret ettiğim şey ise NPC zekâsı değil de NPC'lerin görüş açısıydı. Çok canımı sıkmıştı: Hemen yanı başında birilerini indirmişim, biraz ileridekiler fark etmiyor bile.

Not: Güçlü bir hikaye arıyorsanız almamanızı öneririm...

Evet çok kişi hikayesinin güzel olmadığını ve bir süre sıktığını söylüyor ancak eski AC serilerinden unitiyi hep merak ettim ve oynamak istediğimden bu gibi sorunları görünce üzüldüm kararsız kaldım alıp almamak arasında.

Hikayesi kötü, optimazyonu kötü, combatı kötü, karakterleri kötü. Tek iyi noktası karakter özelleştirmesi ve grafik, atmosferi o kadar başka bir şeyi iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı