shaxthim Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri 1612285308770.png 883,2 KB · Görüntüleme: 168 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
burakdurdag Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 652 Çözümler 4 Yer ERZURUM Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Mühendisi 2 Şubat 2021 #2 Devamlı mı oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS shaxthim Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 burakdurdag dedi: Devamlı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet oyunum orijinal aldığımdan beri hiç giremedim maalesef. burakdurdag dedi: Devamlı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Helix görevleri intiates yazan oluyor galiba Intiates'e girmek için bastığımda bu hata ile karşılaşıyorum Altair'in kıyafeti için yapmak istiyordum. Artı 0 Eksi
burakdurdag dedi: Devamlı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet oyunum orijinal aldığımdan beri hiç giremedim maalesef. burakdurdag dedi: Devamlı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Helix görevleri intiates yazan oluyor galiba Intiates'e girmek için bastığımda bu hata ile karşılaşıyorum Altair'in kıyafeti için yapmak istiyordum.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Şubat 2021 #4 Information about Assassin's Creed Initiates [Retired] | Ubisoft Help support.ubisoft.com Bildiğim kadarıyla o sistem kapatıldı. Artı 0 Eksi
Information about Assassin's Creed Initiates [Retired] | Ubisoft Help support.ubisoft.com Bildiğim kadarıyla o sistem kapatıldı.
KS KS shaxthim Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Hoaxer dedi: Information about Assassin's Creed Initiates [Retired] | Ubisoft Help support.ubisoft.com Bildiğim kadarıyla o sistem kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Yapma ya, tamamdır hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Information about Assassin's Creed Initiates [Retired] | Ubisoft Help support.ubisoft.com Bildiğim kadarıyla o sistem kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Yapma ya, tamamdır hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.