Assassin's Creed Unity Çökme Sorunu

Erva Çankaya

Hectopat
Yer
Beyoğlu,İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, elimde Steam versiyon AC Unity bulunmakta. Oyun bazen takılıp masaüstüne atıyor ve "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti" gibi bir hatayla karşılaşıyorum. Oyun dosyalarını doğruladım fakat yine aynı hatayla karşılaştım. Çözümü yok mudur bu sorunun? Bir heves oynayacaktık kursağımızda kaldı. :cry:

Hocam sizlik bir durum yok, klasik ubisoft işte. :) Kesinlikle haklısın o kadar para verip zevk alamıyorsun inan bana eskiden hiç oynanmıyordu, en azından şimdi düzelttiler öncekine göre.

Açıkçası ben korsan kullanıma oldukça katı bir şekilde karşıyım. Ama Ubisoft gibi bir firmayı da cezalandırmak gerekiyor ki bu yaptıkları ilk hatalı oyun değil. Her oyun firması para kazanmak zorunda bu bir gerçek kimse buna itiraz edemez zaten. Ubisoft para kazanma isteğini bastıramadığı yada bastırmak istemediği için normalde 1 yıl geç çıkması gereken oyunları anında çıkarma peşinde. Dünyanın en iyi ekibini de kursan o oyun o vakitte bitmez. Korsan oyun oynayan adamın orjinal oyun oynayan adamdan üstün olması korkutucu bir durum utanmadan birde korsandan şikayet ediyorlar. AC serisinden açıkçası keyif alan birisi değilim ama yakın arkadaşım bana gıcıklık olsun diye oyunun serisini hediye etti. Bu sayede oynama şansı elde ettim ve bir şey fark ettim oda aslında AC 2 ile Ubisoft gerçekten oyuncu kitlesini önemsemiş ve hatalarından ders çıkarmış. Daha sonraki oyunlarda ekibin başındaki eleman mı değişti nedir bas oyunu al parayı şeklinde ilerliyor. Tuhaf bir şekilde böyle bir satış stratejisini ancak bizden güçlü bir oyun firması çıksa uygular diye düşünürdüm hep. Belli bir fan kitleye ulaştıktan sonra oyunu bas gitsin zaten alacak adamlar. Bir tarafta da Rockstar Games gibi bir firma var her sene bir GTA çıkmasını açıkçası hayal edemiyorum gerçi aynı genişliğe sahip oyunlar değil ama hadi 2 sene diyelim.

Hocam sizlik bir durum yok, klasik ubisoft işte. :) Kesinlikle haklısın o kadar para verip zevk alamıyorsun inan bana eskiden hiç oynanmıyordu, en azından şimdi düzelttiler öncekine göre.

Elimizden bir şey gelmediği için anca böyle en azından düzelttiler işte diyoruz. :) :uyan:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı