MSI MAG 242F monitör alınır mı?

İtopya'da indirime girmiş bu ürün 7000 TL'den 4500 TL düşüyor iyi gibi dduruyor mobitörden çok anlamıyorum o yüzden konu açıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam daha yeni kuzenim aldı, şu anlık gayet memnun renklerini özellikle çok beğenmiş

Hocam daha yeni kuzenim aldı, şu anlık gayet memnun renklerini özellikle çok beğenmiş.

Hocam bende 1 hafta önce aldım memnunum fakat renleri abarttığı kadar olduğunu düşünmüyorum bu fiyat bandında daha iyi renkli monitörler olduğunu düşünüyorum ama 200Hz ve 05 ms olması da bir artısı ben memnunum sizde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hocam bende 1 hafta önce aldım memnunum fakat renleri abarttığı kadar olduğunu düşünmüyorum bu fiyat bandında daha iyi renkli monitörler olduğunu düşünüyorum ama 200Hz ve 05 ms olması da bir artısı ben memnunum sizde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Olabilir hocam zaten kuzenimde VA paneli bir monitörden geçti daha iyi gelmesi normal. Bende ASUS TUF VG279Q3A var ve memnunum

Hocam şu an bu monitörün fiyatı 16k.

Bu monitör saçmalık resmen 16k ya Full HD çok kötü en azından o fiyata QHD olmalı. Ve ve o fiyata boyutu da bir o kadar küçük. Monitörler hakkında çok bir bilgim yok ama bu fiyata kötü olduğunu anlııyorum siz bir konu açın isterseniz 15k bandında yardmcı olacaklardır.

Bu monitör saçmalık resmen 16k ya Full HD çok kötü en azından o fiyata QHD olmalı. Ve ve o fiyata boyutu da bir o kadar küçük. Monitörler hakkında çok bir bilgim yok ama bu fiyata kötü olduğunu anlııyorum siz bir konu açın isterseniz 15k bandında yardmcı olacaklardır.

Sanırım ben yanlış anladım sizin bu monitörü kullandiginiz sandim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı