bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Assassin's Creed Unity oynuyordum ve 15 dakika oynadıktan sonra aşağıdaki gibi bir şey çıktı ve hiçbir şekilde geçemiyorum. Dosya Ekleri IMG_20231208_170922_624.jpg 116,4 KB · Görüntüleme: 61
Assassin's Creed Unity oynuyordum ve 15 dakika oynadıktan sonra aşağıdaki gibi bir şey çıktı ve hiçbir şekilde geçemiyorum.
Çözüm Emir M. 8 Aralık 2023 Oyunun inmesini beklemeyip erkenden girdiyseniz ilk kısmı oynatıp sonrasına devam ettirmiyor. Oyunun tamamen inmesini bekleyin.
Oyunun inmesini beklemeyip erkenden girdiyseniz ilk kısmı oynatıp sonrasına devam ettirmiyor. Oyunun tamamen inmesini bekleyin.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Aralık 2023 #2 Oyunun inmesini beklemeyip erkenden girdiyseniz ilk kısmı oynatıp sonrasına devam ettirmiyor. Oyunun tamamen inmesini bekleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun inmesini beklemeyip erkenden girdiyseniz ilk kısmı oynatıp sonrasına devam ettirmiyor. Oyunun tamamen inmesini bekleyin.
KS KS bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Emir M. dedi: Oyunun inmesini beklemeyip erkenden girdiyseniz ilk kısmı oynatıp sonrasına devam ettirmiyor. Oyunun tamamen inmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Oyunun inmesini beklemeyip erkenden girdiyseniz ilk kısmı oynatıp sonrasına devam ettirmiyor. Oyunun tamamen inmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.