MedusanınDeltası
Hectopat
Bu oyunda serinin son 3 oyununda olduğu gibi düşmanlarda level sistemi, karakteri kasma sistemi tarzı unsurlar yok değil mi? Klasik eski AC gibi mi?
Level sistemi mevcut. Bug, optimizasyon gibi sıkıntıları güncelleme ile en aza indirdiler. Kötü olduğunu söyleyen bir kitle mevcut fakat oynadığımda ben beğenmiştim.Bu oyunda serinin son 3 oyununda olduğu gibi düşmanlarda level sistemi, karakteri kasma sistemi tarzı unsurlar yok değil mi? Klasik eski AC gibi mi?
Level sistemi çok ufak var bir RPG gibi falan değil karaktere belirli geliştirmeler yapabiliyorsun level atlama ile skiller açailiyorsun (çoğu co-op için) yani ne tam bir klasik AC oyunu ne son 3 oyun gibi RPG oyunu. Ama bana kalırsa oyun kötü oynamaya değer mi çok tartışılır hala bugları var ve dövüş sistemi insanı çok bezdiriyordu.
Ben bu RPG tarzını hiç sevmiyorum yani sizce o az da olsa olan sistem beni sıkarmı hani hiç geliştirmeden oynarsam sıkıntı oluşur mu?
Ayrıyeten bu bahsettiğiniz karakter geliştirme olayı bir nebzede olsa revlationsdada yok muydu?
Bu oyunda serinin son 3 oyununda olduğu gibi düşmanlarda level sistemi, karakteri kasma sistemi tarzı unsurlar yok değil mi? Klasik eski AC gibi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.