Assassin's Creed Unity Nasıldır?

Level sistemi çok ufak var bir RPG gibi falan değil karaktere belirli geliştirmeler yapabiliyorsun level atlama ile skiller açailiyorsun (çoğu co-op için) yani ne tam bir klasik AC oyunu ne son 3 oyun gibi RPG oyunu. Ama bana kalırsa oyun kötü oynamaya değer mi çok tartışılır hala bugları var ve dövüş sistemi insanı çok bezdiriyordu.

En iyi parkur bu oyunda tavsiye ederim. Oyunun açılış bölümünde bir tane bug olmuştu sadece sinematik girmiyordu, onuda V-Sync açarak çözmüştüm.

Bu oyunda serinin son 3 oyununda olduğu gibi düşmanlarda level sistemi, karakteri kasma sistemi tarzı unsurlar yok değil mi? Klasik eski AC gibi mi?
Level sistemi mevcut. Bug, optimizasyon gibi sıkıntıları güncelleme ile en aza indirdiler. Kötü olduğunu söyleyen bir kitle mevcut fakat oynadığımda ben beğenmiştim.

Level sistemi çok ufak var bir RPG gibi falan değil karaktere belirli geliştirmeler yapabiliyorsun level atlama ile skiller açailiyorsun (çoğu co-op için) yani ne tam bir klasik AC oyunu ne son 3 oyun gibi RPG oyunu. Ama bana kalırsa oyun kötü oynamaya değer mi çok tartışılır hala bugları var ve dövüş sistemi insanı çok bezdiriyordu.

Ben bu RPG tarzını hiç sevmiyorum yani sizce o az da olsa olan sistem beni sıkarmı hani hiç geliştirmeden oynarsam sıkıntı oluşur mu?
Ayrıyeten bu bahsettiğiniz karakter geliştirme olayı bir nebzede olsa revlationsdada yok muydu?

Ben bu RPG tarzını hiç sevmiyorum yani sizce o az da olsa olan sistem beni sıkarmı hani hiç geliştirmeden oynarsam sıkıntı oluşur mu?
Ayrıyeten bu bahsettiğiniz karakter geliştirme olayı bir nebzede olsa revlationsdada yok muydu?

Çok gereksiz bilgi yığılımı olmuş. Hocam oyun klasik AC'dir. Dediğiniz level sistemi yoktur. Onun yerine otomatik oyunu oynarken atlanılan bir seviye sistemi var. Hikayede ilerledikçe yeni beceriler açıyorsunuz. Sizin dediğiniz level sistemi sadece mitoloji üçlemesinde vardır ve son çıkacak Mirage oyununda yine eski oyunlar gibi olmayacaktır.

Atmosfer, geçtiği zaman aralığı muhteşem. Yeni AC oyunları gibi de değil. Syndicate de muhteşem ona da göz atabilirsiniz.

Bu oyunda serinin son 3 oyununda olduğu gibi düşmanlarda level sistemi, karakteri kasma sistemi tarzı unsurlar yok değil mi? Klasik eski AC gibi mi?

Kanka sonuncu Unity değil, Unity'den sonra Syndicate var ki Unity'den daha çok sevmiştim. Ayrıca tum oyunlarını oynamış birisi olarak şunu söylemek isterimki Assassin's Creed serisinin lore u kapşonlu adamlar milleti bıçaklıyordan daha farklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı