420 dosyasını masaüstünde yedekleyip, o klasörden silip oyuna girip dener misin? Eğer oyun açılmazsa veya bir sorun olursa masaüstünde ki dosyayı geri yüklersin.
420 dosyasını masaüstünde yedekleyip, o klasörden silip oyuna girip dener misin? Eğer oyun açılmazsa veya bir sorun olursa masaüstünde ki dosyayı geri yüklersin.
Hala devam seçeneği çıkıyor.
Tamamdır kendim bakınırken oldu başkaları için de açıklıyorum.
C:\program files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Ubisoft Connect ID Number]\720 klasöründeki save dosyalarını silin.
Cloud save özelliğini kapatıp oyuna yeniden girin.
Artık baştan başlamış olacak ancak oyun bilgisayarınıza kayıt edilecek yani format vb durumlarda silinir.
bende 720 dosyası yok hiçbiryerde ve doğru yerlere baktığıma 100 de 100 eminim yani nasıl yapıcam oyunuda sildim yükledim hala düzelmediHala devam seçeneği çıkıyor.
Tamamdır kendim bakınırken oldu başkaları için de açıklıyorum.
C:\program files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Ubisoft Connect ID Number]\720 klasöründeki Save dosyalarını silin.
Cloud Save özelliğini kapatıp oyuna yeniden girin.
Artık baştan başlamış olacak ancak oyun bilgisayarınıza kayıt edilecek yani format vb durumlarda silinir.
Bende 720 dosyası yok hiçbir yerde ve doğru yerlere baktığıma 100 de 100 eminim yani nasıl yapacağım oyunuda sildim yükledim hala düzelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.