Assassin's Creed Valhala düşük FPS ve takılmalar

batuhan3232

Decapat
Merhabalar, Assassin's Creed valhala oyununu indirdimde eskiden optmizasyon sıkıntısı var diye sildim bir daha yükledim ama yine devam ediyor FPS düşüş takılmalar vesayri şeyler. Tek bende mi boyle oyundan kaynaklı mı? Yine 1660 Super 3600 işlemci 16 GB RAM'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezio serisinde ondan mi Drop yiyordum acaba? Yeni aldığım açları ssd yükleyeyim bakalim ne olcak.
O kadar eskiyi kastetmemiştim. Son 1-2 oyunda HDD anlık dropa neden olabiliyor yükleme bölgelerinde vs. ve %0.1 FPS için ek olarak. Yoksa HDD ile de oynanır Valhalla ufak tefek takılmaları kabul edersek.

@İcommen hocam ondan değildir. AC'nin Ezio serisi o kadar yüklenmiyor sisteme. Ama yeni sistemlerle yaşanan optimizasyon sıkıntıları yüzünden kaynaklanıyordur. Oyunu açanda uyumluluktan Windows XP-7-8 seçin ve hangisi daha stabilse onla oynayın.

Edit: Demeyi unutmuşum. V-Sync'yi açın hocam. Genelde düzelme yaşanıyor.

Teşekkürler hocam, bir ara bakayım o oyunlara.
Genel olarak, en çok sevilen oyunları bunlar diye biliyorum.
@İcommen hocam ondan değildir. AC'nin Ezio serisi o kadar yüklenmiyor sisteme. Ama yeni sistemlerle yaşanan optimizasyon sıkıntıları yüzünden kaynaklanıyordur. Oyunu açanda uyumluluktan Windows XP-7-8 seçin ve hangisi daha stabilse onla oynayın.

Edit: Demeyi unutmuşum. V-Sync'yi açın hocam. Genelde düzelme yaşanıyor.
Zaten revelationstayım, her şeyi denedim düzelmiyor. Bakalım indirimde valhalla hariç hepsini alıcam bugün. Tüm seriyi oynamak istiyorum, denerim dediğini.

Selamlar orijinal indirdim aynı ya FPS düşmesi takılmalar oluyor oyundan kaynaklı herhalde optimizasyondan değil mi?
Olabilir, grafik ayarlarını atabilir misiniz? Ben ilk çıktığında oynamıştım, RX 580 8 GB I5 8400 2x8 2400MHz RAM ile. Çok ender olsa bile takılma oluyordu. RAM tek kanal mı çift kanal mı sizde?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı