keenum9 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #121 TheForment dedi: Arkadaşlar çalışan yama buldum 1.5.3 teyim onda da çalışıyor makine çeviri ama çalışıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et normalde bende oyunu çökertiyordu ama Windows 11'e geçince oda çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs taraması yaptın mı? Güvenilirse indireyim.
TheForment dedi: Arkadaşlar çalışan yama buldum 1.5.3 teyim onda da çalışıyor makine çeviri ama çalışıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et normalde bende oyunu çökertiyordu ama Windows 11'e geçince oda çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs taraması yaptın mı? Güvenilirse indireyim.
BLUECFC Femtopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2022 #122 Siz zaten bu çeviriyi bilmiyor muydunuz anlamadım ki. Hepinizi laptop kullanıcısı sandım çünkü laptoplarda çalışmıyor. BLUECFC dedi: Siz zaten bu çeviriyi bilmiyor muydunuz anlamadım ki. Hepinizi laptop kullanıcısı sandım çünkü laptoplarda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bekleyeceğime odyssey oynayayım dedim onun yaması var madem indirimdeyken alın onu oynayın DD
Siz zaten bu çeviriyi bilmiyor muydunuz anlamadım ki. Hepinizi laptop kullanıcısı sandım çünkü laptoplarda çalışmıyor. BLUECFC dedi: Siz zaten bu çeviriyi bilmiyor muydunuz anlamadım ki. Hepinizi laptop kullanıcısı sandım çünkü laptoplarda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bekleyeceğime odyssey oynayayım dedim onun yaması var madem indirimdeyken alın onu oynayın DD
rmznkrtl Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 385 1 Temmuz 2022 #123 mervecroft dedi: Teşekkür ederim. Denedim orjinal oyunda oldu (1.5.3) Genişletmek için tıkla... Laptopta mi denedin? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
mervecroft dedi: Teşekkür ederim. Denedim orjinal oyunda oldu (1.5.3) Genişletmek için tıkla... Laptopta mi denedin?
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #124 BLUECFC dedi: Siz zaten bu çeviriyi bilmiyor muydunuz anlamadım ki. Hepinizi laptop kullanıcısı sandım çünkü laptoplarda çalışmıyor. Bunu bekleyeceğime Odyssey oynayayım dedim onun yaması var madem indirimdeyken alın onu oynayın DD Genişletmek için tıkla... Masaüstünde de çökme yapıyordu bende yeni düzeldi daha doğrusu 11'e geçince.
BLUECFC dedi: Siz zaten bu çeviriyi bilmiyor muydunuz anlamadım ki. Hepinizi laptop kullanıcısı sandım çünkü laptoplarda çalışmıyor. Bunu bekleyeceğime Odyssey oynayayım dedim onun yaması var madem indirimdeyken alın onu oynayın DD Genişletmek için tıkla... Masaüstünde de çökme yapıyordu bende yeni düzeldi daha doğrusu 11'e geçince.
mervecroft Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #125 rmznkrtl dedi: Laptopta mi denedin? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü Bilgisayar.
61laz61 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #126 Laptop için çalışan bir yama yok mu? Bekle bekle nereye kadar oyundan soğudum ya.
manipulation Centipat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 33 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #127 mervecroft dedi: Teşekkür ederim. Denedim orjinal oyunda oldu (1.5.3) Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız... Virüs yoksa indireceğim de.
mervecroft dedi: Teşekkür ederim. Denedim orjinal oyunda oldu (1.5.3) Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız... Virüs yoksa indireceğim de.
61laz61 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #128 manipulation dedi: Güvenilir değil mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız... Virüs yoksa indireceğim de. Genişletmek için tıkla... Dostum ben denedim bunu ama olmadı
manipulation dedi: Güvenilir değil mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız... Virüs yoksa indireceğim de. Genişletmek için tıkla... Dostum ben denedim bunu ama olmadı
mervecroft Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #129 manipulation dedi: Güvenilir değil mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız... Virüs yoksa indireceğim de. Genişletmek için tıkla... Evet tarattım ve bir sorun çıkmadı. İsterseniz direkt size metin dosayasını paylaşayım belki atınca türkçe olur. (1.5.3 sürüm)
manipulation dedi: Güvenilir değil mi? Herhangi bir sorun yaşamadınız... Virüs yoksa indireceğim de. Genişletmek için tıkla... Evet tarattım ve bir sorun çıkmadı. İsterseniz direkt size metin dosayasını paylaşayım belki atınca türkçe olur. (1.5.3 sürüm)
keenum9 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #130 mervecroft dedi: Evet tarattım ve bir sorun çıkmadı. İsterseniz direkt size metin dosayasını paylaşayım belki atınca Türkçe olur. (1.5.3 sürüm) Genişletmek için tıkla... Metin dosyasını paylaşabilir misin?
mervecroft dedi: Evet tarattım ve bir sorun çıkmadı. İsterseniz direkt size metin dosayasını paylaşayım belki atınca Türkçe olur. (1.5.3 sürüm) Genişletmek için tıkla... Metin dosyasını paylaşabilir misin?