rmznkrtl
Hectopat
Tanıdığım var son sürüm yaması mevcut paylaşmadı bana.
Makine mı el cevirisi mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdığım var son sürüm yaması mevcut paylaşmadı bana.
Laptop ise olmayabiliyormuş bende sorun yok önce dosyaları doğruladım ardından yamayı kurdum acvalhalla. TR'den oyuna giriş yaptım.
Animus ekibi 20 gün önce kapanacağını açıkladı ve şu ana kadar yaptıkları çevirileri ücretsiz bir platform üzerinden herkesin ulaşabileceği şekilde yayınlayacaklarını söylediler. Beklersen güncel yamaya ulaşabilirsin ama bu ne zaman olur belli değil. Çünkü ne yapacakları belli değil gibi bir anda kapatmaktan vaz geçebilirler.
vermiyorlar hacım öyle yani gerçekleri yazdım ben orda belirttiğim gibiTanıdığım var son sürüm yaması mevcut paylaşmadı bana.
Vermiyorlar hacım öyle yani gerçekleri yazdım ben orada belirttiğim gibi.
Hocalarım bu yama şu an bende 1.5.3'te de çalışıyor ama laptoplarda olmuyormuş, bilginize.
laptop sahibi olduğum için bu yama ben de çalışmıyor. animus'a mesaj attığımda mesajı beğenip zaman hakkında bilgi vermiyorlar. resmen oyunu oynama hevesim kaçtı.Bu yama bende çalıştı. DLC dahil çevrili bir sıkıntı olmadan oynayabiliyorum.
Laptop sahipleri olarak bizler kullanıyorsak nebilim ne sacmalaptop sahibi olduğum için bu yama ben de çalışmıyor. animus'a mesaj attığımda mesajı beğenip zaman hakkında bilgi vermiyorlar. resmen oyunu oynama hevesim kaçtı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.