Assassin's Creed Valhalla 1.5.2 Türkçe yama çıkacak mı?

Oyunu yeni satın aldım. Bugün de güncelleme gelmiş acaba 1.5.1 yaması olur mu? Olmazsa yeni yama çıkacak mı haberiniz var mı?
Makine çeviri discord kanalındaki 1.5.1 sürümü için olan yama benim 1.5.2 sürümümde sorunsuz çalıştı tavsiye ederim.
Tek göze batan defender Trojan:Script/Wacatac.B!ml olarak algılıyor onuda yazma stili veya sertifikasız olduğu için diye tahmin ediyorum.

Ya arkadaş satın alayım desem alamıyorum ücretsiz indireyim desem piyasada yama yok arkadaşın başta attığı Discord linki zaten çalışmıyor 40 yılın başı bir oyun aldık indirdik düştüğümüz duruma bak ya güncel bir yama varsa bir arkadaş yazarsa sevinirim gerçekten.
+1. Başka diyecek bir şey yok.

Zamanında dedik biz, bu adamların yaptığı iş yasal değil diye. Fakat kimseye dinletemedik. Aslında ben olsam o firmanın yerine ihtarname çekerdim onlara. Umarım kapanırlar da diğerlerine ders olur. Yamaya gelince, umarım bir güzel insan çevirir de herkes faydalanır.

Ya arkadaş satın alayım desem alamıyorum ücretsiz indireyim desem piyasada yama yok arkadaşın başta attığı Discord linki zaten çalışmıyor 40 yılın başı bir oyun aldık indirdik düştüğümüz duruma bak ya güncel bir yama varsa bir arkadaş yazarsa sevinirim gerçekten
Youtube de Valhalla 1.5.2 türkçe yama yazın çıkar birisi animus yamasını kırmış hatta espiri olarakta ayca_22 oturum açtı bildirimi eklemiş ben bu yamayla sorunsuz oynuyorum. 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı