Assassin's Creed Valhalla alınır mı?

Sistemin kaldırır. Yine de performans tatmin etmezse zaten 2 saat içinde iade hakkın var. Oyun gayet güzel. Tabi çok yüksek beklentide olmamak lazım. Oynayış olarak güzel ama her şeyi mükemmel diyemem. Yakın zamanda Origins ya da Odyssey oynadıysan al ama şu an oynama. Dehşet bayabilir. Bu tüm oyunlar için geçerli. Aynı şeyi yapıyormuşsun gibi gelir. Arada zaman bırak.

Once bedavaya oynayıp alınıp alınmayacagına sen karar ver. Guncel oyunlar ıcınden en sevdıgım Assassin's Creed Odyssey'dı. RDR2 oynadıktan sonra komple bıraktım bu serıyı. Aynı sınıfta olmadıgını bılıyorum ama RDR2'den sonra acık dunya oyunu oynayamaz oldum, anımasyonların mekanıklerın yapmacıklıgı falan oynanmıyor.

Once bedavaya oynayıp alınıp alınmayacagına sen karar ver. Guncel oyunlar ıcınden en sevdıgım Assassin's Creed Odyssey'dı. RDR2 oynadıktan sonra komple bıraktım bu serıyı. Aynı sınıfta olmadıgını bılıyorum ama RDR2'den sonra acık dunya oyunu oynayamaz oldum, anımasyonların mekanıklerın yapmacıklıgı falan oynanmıyor.
Her sey animasyon degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı