B blackk01 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Assassin's Creed Valhalla da çıkış tusunu bulamıyorum bütün tuşlara bastım imlecimi üzerine getirdim bastım yine olmuyor.
Arkadaşlar Assassin's Creed Valhalla da çıkış tusunu bulamıyorum bütün tuşlara bastım imlecimi üzerine getirdim bastım yine olmuyor.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #2 X'i denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS B blackk01 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 Penetrator God dedi: X'i denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim olmadı kral gamepad takıp düzelir mi acaba Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: X'i denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim olmadı kral gamepad takıp düzelir mi acaba
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 8 Mart 2022 #4 Backspace basılı tutmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS B blackk01 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #6 Silinen üye dedi: Space tuşuna basılı tut. Genişletmek için tıkla... Olmuyor vallahi takılıp kaldım. Oresou dedi: Backspace basılı tutmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oresou dedi: Backspace basılı tutmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Kardes denedim oldu çok teşekkürler ama ayarlarım bozuldu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Space tuşuna basılı tut. Genişletmek için tıkla... Olmuyor vallahi takılıp kaldım. Oresou dedi: Backspace basılı tutmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oresou dedi: Backspace basılı tutmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Kardes denedim oldu çok teşekkürler ama ayarlarım bozuldu.