Galiba en ucuz Epic Games'te olmuştu oyun direk almıştım ama oyunu bitidrinmi diye soracak olursanız çok kötü olduğu için (her yönü ile) %35 de kaldım.
Eki Görüntüle 1754101
Onları beklemene bile gerek yok batmanın eşiğinde oldukları için(Umarım batarlar da sektördeki kara lekelerden birinden kurtuluruz) 3 kuruş teklif eden herkese gidiyorlar. Şu an bile 180TL gibi bir fiyata neredeyse tüm oyunlarının Ultimate versiyonlarını alabiliyorsun.Ya Amazon Prime ya da Epic Games tarafından günün birinde ücretsiz sunulacak. Bekleyeceğim!
Bir dönemim AC serisiyle geçti ve bu noktaya gelinmesi çok enteresan. Zamanla neler yaparlar diye düşündükçe kolaya kaçmaya başladılar. Tuhaf oluyor insan.Onları beklemene bile gerek yok batmanın eşiğinde oldukları için(Umarım batarlar da sektördeki kara lekelerden birinden kurtuluruz) 3 kuruş teklif eden herkese gidiyorlar. Şu an bile 180TL gibi bir fiyata neredeyse tüm oyunlarının Ultimate versiyonlarını alabiliyorsun.
2010 ve 2014 yılları arasında kendilerinin ne halt olduklarını belli etmeye başlamışlardı aslında. AC2'den hemen sonra gelen ve birebir aynı olan Brotherhood ve Revelations. Hemen ardından gelen 3 ve 4, o sırada FC3 ile yakalanan başarının ardından yeniden dirilen FC serisinde 3 ile birebir aynı olan 4. oyunun sadece 2 yıl gibi bir sürede gelmesi.Bir dönemim AC serisiyle geçti ve bu noktaya gelinmesi çok enteresan. Zamanla neler yaparlar diye düşündükçe kolaya kaçmaya başladılar. Tuhaf oluyor insan.
Ben özellikle eldeki malzemenin heba edilişine anlam veremedim. Tamam. Prince of Percia düşüncelerini buraya aktardın. Tarihi kullanıp anlatı oluşturacaksın. Suikast, gizlenme, etkileşim bol. E ama kolaya kaçmanın sebebi nedir? Devasa bir firma olarak hiç mi biz ne yapıyoruz demezsin? Demediler. Heyecanım böyle yavaş yavaş soğuruldu. Hollywood'taki tek seferlik çekilen aksiyon filmlerine benzedi. Kalitenin olmadığını anlıyorsun.2010 ve 2014 yılları arasında kendilerinin ne halt olduklarını belli etmeye başlamışlardı aslında. AC2'den hemen sonra gelen ve birebir aynı olan Brotherhood ve Revelations. Hemen ardından gelen 3 ve 4, o sırada FC3 ile yakalanan başarının ardından yeniden dirilen FC serisinde 3 ile birebir aynı olan 4. oyunun sadece 2 yıl gibi bir sürede gelmesi.
PC oyuncularının çoğu AC2 ile Ubisoft'tan nefret etmeye başlamıştı. AC1 Steam'den alınca Ubisoft uygulaması olmadan oynayabildiğin tek yok. AC2 ile birlikte uygulama zorunlu tutuluyor. Şu an bile yarısı bozuk çalışan o uygulamanın 2009'daki ilk hâlini düşün bence. O zaman bazı insanların daha 2009'dan itibaren Ubisoft sevgisinin azaldığını daha net anlarsın.
2010 ve 2014 yılları arasında kendilerinin ne halt olduklarını belli etmeye başlamışlardı aslında. AC2'den hemen sonra gelen ve birebir aynı olan Brotherhood ve Revelations. Hemen ardından gelen 3 ve 4, o sırada FC3 ile yakalanan başarının ardından yeniden dirilen fc serisinde 3 ile birebir aynı olan 4. oyunun sadece 2 yıl gibi bir sürede gelmesi.
PC oyuncularının çoğu AC2 ile Ubisoft'tan nefret etmeye başlamıştı. AC1 Steam'den alınca Ubisoft uygulaması olmadan oynayabildiğin tek yok. AC2 ile birlikte uygulama zorunlu tutuluyor. Şu an bile yarısı bozuk çalışan o uygulamanın 2009'daki ilk hâlini düşün bence. O zaman bazı insanların daha 2009'dan itibaren Ubisoft sevgisinin azaldığını daha net anlarsın.
Kötümü hahahhaa 200 saat oldu hala keşfetmeye doyamıyorum.
Keşfetmeye doyamıyorum dediğiniz şey acaba gereğinden fazla büyük içi bomboş ve birbirinin aynısı vasat yan görevler git onu öldür bunu kes şuradan atla gel tarzı bölüm dizaynı ve haritanın neredeyse her yerine pasta süsü gibi atılmış Event'ler ve dandik olmasa da dandik bir şekilde anlaltılmış hikaye örgüsü önceki oyunlarının sadece skinlerini değişerek yeni oyun yapmaları artı ilaveten hiçbir yeni mekanik getirmemelerimi hocam meraken soruyorum 2030 yılında da bir kuşu yukarıdan onun gözünden bakarak yer işaretimi yapacaksınız acaba?
@Kaan Öner ben bu oyunda Ubisoft'un ve oyunlarının neden dandik olduğunu savunmaktan bıktım hocam. O yüzden 2 paragraflık yazımı silip herhangi bir tartışma başlatmıyorum.
Reddit'in gözünü seveyim ya. Oyun kültürü geniş insanlar sayesinde dandik oyunların neden dandik olduğunu açıklama derdin olmuyor, insanlar farklı bakış açılarını değerlendirebiliyor ve savunduğu şeyi araştırmasını biliyor.