Oyun Assassin's Creed Valhalla Complete Edition 176 TL

Ya Amazon Prime ya da Epic Games tarafından günün birinde ücretsiz sunulacak. Bekleyeceğim!
Onları beklemene bile gerek yok batmanın eşiğinde oldukları için(Umarım batarlar da sektördeki kara lekelerden birinden kurtuluruz) 3 kuruş teklif eden herkese gidiyorlar. Şu an bile 180TL gibi bir fiyata neredeyse tüm oyunlarının Ultimate versiyonlarını alabiliyorsun.

Bir dönemim AC serisiyle geçti ve bu noktaya gelinmesi çok enteresan. Zamanla neler yaparlar diye düşündükçe kolaya kaçmaya başladılar. Tuhaf oluyor insan.

Bir dönemim AC serisiyle geçti ve bu noktaya gelinmesi çok enteresan. Zamanla neler yaparlar diye düşündükçe kolaya kaçmaya başladılar. Tuhaf oluyor insan.
2010 ve 2014 yılları arasında kendilerinin ne halt olduklarını belli etmeye başlamışlardı aslında. AC2'den hemen sonra gelen ve birebir aynı olan Brotherhood ve Revelations. Hemen ardından gelen 3 ve 4, o sırada FC3 ile yakalanan başarının ardından yeniden dirilen FC serisinde 3 ile birebir aynı olan 4. oyunun sadece 2 yıl gibi bir sürede gelmesi.
PC oyuncularının çoğu AC2 ile Ubisoft'tan nefret etmeye başlamıştı. AC1 Steam'den alınca Ubisoft uygulaması olmadan oynayabildiğin tek yok. AC2 ile birlikte uygulama zorunlu tutuluyor. Şu an bile yarısı bozuk çalışan o uygulamanın 2009'daki ilk hâlini düşün bence. O zaman bazı insanların daha 2009'dan itibaren Ubisoft sevgisinin azaldığını daha net anlarsın.

Ben özellikle eldeki malzemenin heba edilişine anlam veremedim. Tamam. Prince of Percia düşüncelerini buraya aktardın. Tarihi kullanıp anlatı oluşturacaksın. Suikast, gizlenme, etkileşim bol. E ama kolaya kaçmanın sebebi nedir? Devasa bir firma olarak hiç mi biz ne yapıyoruz demezsin? Demediler. Heyecanım böyle yavaş yavaş soğuruldu. Hollywood'taki tek seferlik çekilen aksiyon filmlerine benzedi. Kalitenin olmadığını anlıyorsun.

Yorumlara bakıyorumda arkadaşlar bence Ubisoft oyunları o kadar da kötü değil ayrıca uygun fiyata çok iyi bir grafikli oyun oynayabiliyorsunuz firmaları bu kadar gömmek yerine sadece eleştirin yok batsın piyasadan gitsin ee her firma kepenk atınca tüm millet CS:GO mu gireceğiz? Cyberpunk gömen insanların hepsi oyunu bitirdi Far Cry gömen insanların çoğu oyunu bitirdi satış rakamları olarak da çok kötü değil diye biliyorum AC serisinin en çok satan oyunu Valhalla olması lazım tamam hikaye veya oyun tarzı benzeyebilir katılıyorum ama Assassin's Creed serisi çok iyi bir seridir ve oynaması keyiflidir lütfen ayrıca AC serisinin yamalı oynamanız gerekir İngilizce bilmeyen bir insan zevk alamaz zaten keyifle oynayamaz bunu da paylaşmak isterim oyunları eleştirelim ama o gitsin piyasadan kapansın rezalet adamlar bu tarz söylemleri yanlış buluyorum ayrıca adamlar zaten oyunlarını uyguna satıyorlardı piyasadaki diğer firmalara bakarsanız Ubisoft hayranı değilim serilerini severim sadece, bence fiyat olarak bakınca piyasada en iyi tercih Ubisoft oyunları en son zamdan önceki için konuşuyorum.

Uygulamada sıkıntı yok bugüne kadar 1 kere sıkıntı yaşamadım size denk gelmiş olabilir hocam laucher olarak beğeniyorum.

Kötümü hahahhaa 200 saat oldu hala keşfetmeye doyamıyorum.

Keşfetmeye doyamıyorum dediğiniz şey acaba gereğinden fazla büyük içi bomboş harita ve birbirinin aynısı vasat yan görevler git onu öldür bunu kes şuradan atla gel tarzı bölüm dizaynı ve haritanın neredeyse her yerine pasta süsü gibi atılmış Event'ler ve dandik olmasa da dandik bir şekilde anlaltılmış hikaye örgüsü önceki oyunlarının sadece skinlerini değişerek yeni oyun yapmaları artı ilaveten hiçbir yeni mekanik getirmemelerimi hocam meraken soruyorum 2030 yılında da bir kuşu yukarıdan onun gözünden bakarak yer işaretimi yapacaksınız acaba?

Son düzenleme:

Hocam görevleri yapıyorum etkinlikler var ayrıca dövüş mekanikleri çok zevkli DLC'lerde süper herkese hitap edecek diye bir şey yok ama kesinkle vasat değil bunu diyenleri anlamakta zorlanıyorum sadece bu arada yama ile oynamak gerekiyor.

@Kaan Öner ben bu oyunda Ubisoft'un ve oyunlarının neden dandik olduğunu savunmaktan bıktım hocam. O yüzden 2 paragraflık yazımı silip herhangi bir tartışma başlatmıyorum.

Reddit'in gözünü seveyim ya. Oyun kültürü geniş insanlar sayesinde dandik oyunların neden dandik olduğunu açıklama derdin olmuyor, insanlar farklı bakış açılarını değerlendirebiliyor ve savunduğu şeyi araştırmasını biliyor.

Hocam isteyen istediğini oynayabilir size zorla oyun satmıyorlar alıp oynamayın o zaman zaten o firmalar satmayan bir oyunu geliştirmezler ayrıca ben kötü bulmuyorum ama iyide bulmuyorum. Tekrar ediyorum zamdan önceki fiyatının makul olduğunu ve oyuna göre yeterli olduğunu düşünüyorum bu dediklerim indirimli fiyatlar üzerinden olduğunu söylemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…