Direkt "aktiflestir" linki bile vardi orada, ben hic sorun yasamamistim. Cok sasirdim.Oyunu gamebillet üzerinden aldım Ubisoft hesabıma bir türlü eklenmedi üzülerek iade edeceğim sanırım...
2 gun once 7 gun yaziyordu, muhtemelen 5 gun daha. Steam'le denklestiriyorlar muhtemelen orada indirime girdi diye.İndirim ne zaman bitiyor?
Direkt "aktiflestir" linki bile vardi orada, ben hiç sorun yasamamistim. Cok sasirdim.
Voidu maillere hep donup cozum uretiyor bu arada, puanlara yonelik cok yardimci olmuslardi. Orasi daha ucuz dusunurseniz.
Umarim bir an once iadenize kavusursunuz.Hocam gamebillet üzerinden aldım aktifleştir yaptım hesaba düşmedi mail attım 3-4 kez konuştuk tarayıcı izinleri çerezler vs dediler 4-5 farklı tarayıcı denedim mobilden denedim yine yok isterseniz iade ederiz demişlerdi iade edeceğim de para kim bilir ne zaman gelir erken gelirse Voidu üzerinden satın alırım.
Oyuna ait ogeler gibi bir alan vardi orada dlc'leri gormustum ben. Kapak gorselinde veya adinda olmayabilir, ustune tiklayip bakin bir.Ragnarök yerine Complete Edition almaya değer bir fark var mı? AC DLC'leri genelde eğlenceli oluyor, o nedenle standart almak yerine DLC'li tercih ediyorum.
Edit - Complete Edition aldım, konu sahibine teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ragnarök yerine Complete Edition almaya değer bir fark var mı? AC DLC'leri genelde eğlenceli oluyor, o nedenle standart almak yerine DLC'li tercih ediyorum.
Edit - Complete Edition aldım, konu sahibine teşekkür ederim bilgilendirme için.
Season pass içinde 3 mission var, yanlissiniz saniyorum. Asagiya ekledim.Hocam Ultimate pack var + olarak onunda içeriğinde oyun içinde kıyafet vs. Vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.