Oyun Assassin's Creed Valhalla Complete Edition 176 TL

Direkt "aktiflestir" linki bile vardi orada, ben hiç sorun yasamamistim. Cok sasirdim.

Voidu maillere hep donup cozum uretiyor bu arada, puanlara yonelik cok yardimci olmuslardi. Orasi daha ucuz dusunurseniz.

Hocam gamebillet üzerinden aldım aktifleştir yaptım hesaba düşmedi mail attım 3-4 kez konuştuk tarayıcı izinleri çerezler vs dediler 4-5 farklı tarayıcı denedim mobilden denedim yine yok isterseniz iade ederiz demişlerdi iade edeceğim de para kim bilir ne zaman gelir erken gelirse Voidu üzerinden satın alırım.

Hocam gamebillet üzerinden aldım aktifleştir yaptım hesaba düşmedi mail attım 3-4 kez konuştuk tarayıcı izinleri çerezler vs dediler 4-5 farklı tarayıcı denedim mobilden denedim yine yok isterseniz iade ederiz demişlerdi iade edeceğim de para kim bilir ne zaman gelir erken gelirse Voidu üzerinden satın alırım.
Umarim bir an once iadenize kavusursunuz.

Ragnarök yerine Complete Edition almaya değer bir fark var mı? AC DLC'leri genelde eğlenceli oluyor, o nedenle standart almak yerine DLC'li tercih ediyorum.

Edit - Complete Edition aldım, konu sahibine teşekkür ederim bilgilendirme için.

Son düzenleme:
Ragnarök yerine Complete Edition almaya değer bir fark var mı? AC DLC'leri genelde eğlenceli oluyor, o nedenle standart almak yerine DLC'li tercih ediyorum.

Edit - Complete Edition aldım, konu sahibine teşekkür ederim bilgilendirme için.
Oyuna ait ogeler gibi bir alan vardi orada dlc'leri gormustum ben. Kapak gorselinde veya adinda olmayabilir, ustune tiklayip bakin bir.

Hocam Ultimate pack var + olarak onunda içeriğinde oyun içinde kıyafet vs. Vs.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-25-22-31-21-997_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-25-22-31-21-997_com.android.chrome.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2023-04-25-22-31-36-799_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-25-22-31-36-799_com.android.chrome.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2023-04-25-22-32-13-488_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-25-22-32-13-488_com.android.chrome.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular