Assassin's Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok DLC indirimde alınır mı?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta olduğu gibi, Assassin's Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok DLC indirimde alınır mı? 8 dolar şu an oyun+ Ragnarok DLC. Yoksa direkt olarak season Pass mi alsam? Hangisini önerirsiniz? Viking temasına oldukça düşkün biri olduğumu da söyleyeyim. Ragnarok DLC daha mı mantıklı? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler ve iyi Sosyal'ler.

Bence fiyatı güzel, hatta serinin diğer oyunlarından daha uygun nedense. Temayı bende seviyorum ve saatlerimi buna gömerim gibi geliyor. Steam bakiyem vardı, Ragnarok DLC ile birlikte aldım.

Bence fiyatı güzel, hatta serinin diğer oyunlarından daha uygun nedense. Temayı bende seviyorum ve saatlerimi buna gömerim gibi geliyor. Steam bakiyem vardı, Ragnarok DLC ile birlikte aldım.
Benimde 2 dolar gibi bir eksiğim var steamde, kart ile alayım dedim. Sonrada alabilirim eğer aynı indirime girerse bilemedim.

Selamlar, başlıkta olduğu gibi, Assassin's Creed Valhalla dawn of Ragnarok DLC indirimde alınır mı? 8 dolar şu an oyun+ Ragnarok DLC. Yoksa direkt olarak season Pass mi alsam? Hangisini önerirsiniz? Viking temasına oldukça düşkün biri olduğumu da söyleyeyim. Ragnarok DLC daha mı mantıklı? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler ve iyi Sosyal'ler.

Ragnarok ve Valhalla al diğer DLC'ler gereksiz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı