TheLenta Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Yerleşke kısmına kadar geldim fakat dövmecinin kendisi yerleşkede olmasına rağmen inşa etme yerlerinde gözükmüyor. İnternette de bunun hakkında bilgi bulamadım. Var mı bir bilgisi olan?
Merhaba arkadaşlar. Yerleşke kısmına kadar geldim fakat dövmecinin kendisi yerleşkede olmasına rağmen inşa etme yerlerinde gözükmüyor. İnternette de bunun hakkında bilgi bulamadım. Var mı bir bilgisi olan?
Çözüm 490836 12 Ocak 2025 Bazı inşaatlar yerleşkenin bilinirliği(seviyesi) arttıkça açılıyor. Önce diğer inşaatları yap. Zamanla dövmeci de açılır.
Bazı inşaatlar yerleşkenin bilinirliği(seviyesi) arttıkça açılıyor. Önce diğer inşaatları yap. Zamanla dövmeci de açılır.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2025 #2 Bazı inşaatlar yerleşkenin bilinirliği(seviyesi) arttıkça açılıyor. Önce diğer inşaatları yap. Zamanla dövmeci de açılır. Artı 1 Eksi Çözüm
Bazı inşaatlar yerleşkenin bilinirliği(seviyesi) arttıkça açılıyor. Önce diğer inşaatları yap. Zamanla dövmeci de açılır.
KS KS TheLenta Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 490836 dedi: Bazı inşaatlar yerleşkenin bilinirliği(seviyesi) arttıkça açılıyor. Önce diğer inşaatları yap. Zamanla dövmeci de açılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kaynağı dövmeci için saklıyordum başka bir inşaat yapınca dövmeci de açıldı. Artı 0 Eksi
490836 dedi: Bazı inşaatlar yerleşkenin bilinirliği(seviyesi) arttıkça açılıyor. Önce diğer inşaatları yap. Zamanla dövmeci de açılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kaynağı dövmeci için saklıyordum başka bir inşaat yapınca dövmeci de açıldı.