Assassin's Creed Valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Kilopat
Daha fazla  
Assassin's Creed valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Enis Kirazoğlu PC'de optimizasyon sorunları olabilir demişti. Update falan geldi mi ve optimizasyonu ne durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
AC Oyunlarının genelinde zaten optimizasyon sorunu var. Herkes yaşıyor yani neredeyse.

Epic Games' den satın aldım. Pek bir sorun yaşamadım ama BUG var. Vurduğum adam uçuyor, gemiler batıyor, uçuyor vesaire. Düzeltilir umarım.
Onlarda iyiymiş. Benim yaşadığım en garip bug at ile ilerlerken oldu. At koşarken inmeye çalıştım. İndiğim yerin tam önünde merdiven vardı. Eivor merdiveni rampa gibi kullanıp havaya uçtu. Sonrası ölüm işte...

Ana görev olmasa iyi haraketti de işte...

En çok karşılaştığım at yerin altına giriyor. Birazdan koyacağım kafayı ekrana.

Sizce nasıl oyun? 260TL verilir mi? Gördüğüm kadarı ile Odyssey'den pek bir farkı yok ama indirim bekleyeceğim sizce?

Evet düzenledim mesajımı. Siz kaç saat oynayabildiniz?
6 saat oldu benimde. Hala Norveçten öteye gidemedim... Yan görevler olsun ana görevler olsun ben baya beğendim oyunu. İlk defa... Bir Ubishit oyununu beğendim. Gariptir..
Sizce nasıl oyun? 260TL verilir mi? Gördüğüm kadarı ile Odyssey'den pek bir farkı yok ama indirim bekleyeceğim sizce?
Odysseyden farkı var oyunun. Gerçekten daha kaliteli hikayeye sahip. Yan görevlerde tekrara düşmüyor. Her görevin bir hikayesi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…