Assassin's Creed Valhalla görevleri zor geliyor

Donkobus

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2019
Mesajlar
3.059
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunda bazı görevler direk bulmaca gibi, haritada nerede olduğunu göstermiyor herhangi bir ipucu çıkmıyor. Oyunun manzara ve oynanışını çok sevsem de şu görev dizaynları resmen oyunu sildirtecek duruma getiriyor. Var mı bir tavsiyeniz?

Atıyorum bana 10 tarikat öldür görevini veriyor, ipuçlarından o yeri bulup gidiyorum ama herif ortada yok.


Görevlerin çoğu bu tarz ve asla tam konumu göstermiyor, oynanış ayarlarında keşif ayarım en kolayda.
 
İnternette rehber bulabilirsin tarikatçıları ifşa etmek için. Tamamen oyuncuyu oyunda tutmak için dizayn edilmiş görevler onlar, gram saygım yok.
İşte hocam herhangi bir oyunu oynarken asla internete bakmam ve sevmiyorum. Bu oyunda galiba bakmadan ilerleyemeyeceğiz, hiç sevemedim şu oyunun görevlerini. 10 saat oynadım %16 ilerleme kaydetmişim.
 
V tuşuna basılı tutarak yakındaki nesneler hakkında ipucu alabilirsin. Ayrıca göreve yaklaştığında V tuşuna bir kez basıp kuş bakışı moduna girersen gitmen gereken lokasyonu daire içinde gösterdiğini görürsün.
Sağolun hocam onları biliyorum ve ona rağmen görev yapmakta zorlanıyorum. :) Bütün seriyi oynadım son 3leme ve Mirage haricinde, oynadığım en kötü oyun Valhalla olabilir.
 
Sağolun hocam onları biliyorum ve ona rağmen görev yapmakta zorlanıyorum. :) Bütün seriyi oynadım son 3leme ve Mirage haricinde, oynadığım en kötü oyun Valhalla olabilir.

AC serisi beni çok çekmiyor. Valhalla'yı hevesim varken 59 saate yakın oynamışım da GoW gibi sevdiremedi bana kendini. Syndicate'ı ilk oynadığımda beğenmiştim ama onu da bitirmedim. Hepsinin mantığı da hemen hemen aynı zaten, dönüp dolaşıp kült, tarikat yok etmeye geliyorsun.

Yön bulmak aslında çok zor değildi ama her 2 saniyede bir V tuşuna basmak sinir bozucuydu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı