Assassin's Creed Valhalla hakkında

Dördüncü sorum mantıksız olmuş, gece gece dikkat etmemişim. Her yıl değişime gidilemez tabii ki. O yüzden onu her yıl aynı oyunu çıkaracaklarına, dört yılda bir değişime gidilmiş, birbirinin aynısı olmayan oyunlar çıkarsalar daha iyi olmaz mı ? Diyelim. (Oyuncuların yeni oyun yok diye üzüntülerini bir kenara bırakarak.) Bir de ikinci sorum yanlış anlaşılmış. Yani demek istediğim AC defterini komple kapatıp, bambaşka bir oyun serisi yapamazlar mıydı diye sormuştum. (Çıkardıkları Origins veya Odyssey üzerinden bir seri değil.)

First look gameplay trailer yayınladılar. Ama ne yayın ama dimi. Gerçekten oyunla alakalı bizlere herşeyi açıklamışlar. Mükemmel olmuş. Ubisoft yine sıçtı milyonlar izliyor bu sıçışı. Böyle rezalet böyle lanet birşey olamaz. First look gameplay Trailerine bak Şaka gibi

Şaşırdık mı? Ben yıllardır Ubisoft'a saydırıyorum. Katılan oluyor, katılmayan oluyor. Bu seferde drone diye kargamız var, onu görmüş olduk en azından. Hiçbir şey anlayamadık trailer'dan. Tek anlaşılan İngiltere'ye savaşa gidiyoruz. Başlı başına diğer oyunlar da rezillikti. Oyun sektörü iyice kalitesizleşmeye başladı.

Oyun adını komple değiştirip farklı bir oyun olarak önümüze koysalardı daha iyi olurdu, kola hidden blade takınca oyun Assassin's Creed olmuyor. Parkuru, ortamı, grafikleriyle kendini AC oyunu gibi hissettiren en son oyun AC Unity idi benim için. Niye bilmiyorum ama bugları ile birlikte oynamama rağmen aşırı eğlendim. Keşke eski düzenine geri dönse AC oyunları.

Gameplay diye boş bir fragman gösterdiler. Fragman da meşaleyi tutuş şekli ve karakterin depar şekli Origins ve Odyssey oyunlarına çok benziyor, büyük ihtimalle yine aynı oyun geliyor. Ubisoft bari bu oyundan sonra günümüzde geçen bir oyun yapsanız da, ana hikaye kaldığı yerden devam etse.

Aynen. Muhtemelen Origins/Odyssey karışımı gibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…