Assassin's Creed Valhalla hangi sürüm alınmalı?

KranlıkPrensi

Kilopat
Arkadaşlar Epic indirimleri ile beraber Assassin's Creed Valhalla almayı düşünüyorum. Standart sürüm lüks sürüm ve Ragnarok sürümü var arasındaki farklar nelerdir? Hangi sürüm alınmalı yardımcı olursanız sevinirim.

"Lüks" (Deluxe) sürüm alınmaz, içeriğinin almaya değer bi' tarafı yok. Ya Standart sürüm + Season Pass ya da Ragnarök Sürümü + Season Pass olarak alın. İlki 250, ikincisi 350 TL'ye denk geliyor.

Bana kalırsa Standart sürüm + Season Pass alın. Season Pass'in içeriğindeki Paris ve İrlanda DLC'leri için Ragnarök'a kıyasla çok daha iyi diyemesem de yine de fena değillerdi bence, Ragnarök'un yerine tercih ederdim.

Ragnarök DLC'sinin sonlara doğru vurucu bi' anı dışında çok bi' olayı yok bence. Alabildiğine fantastik mi fantastik, çevre dizaynı güzel mi, güzel; mitoloji gırla mı gırla, evet ama ana oyunda da yan fanteziye kayan yan görev olarak bi' hikaye dizisi var Ragnarök'un onun üstüne daha fantezik olması dışında ekleyebildiği çok bi' şey yok bana kalırsa.
Ana oyunun kendisindeki fantezi kısımları (bence) koca oyuna yetiyor, DLC'le uzatmalara oynamaya gerek yok. Daha gerçekçi olan Paris ve İrlanda DLC'lerini oynasanız daha iyi.

Son düzenleme:
"Lüks" (Deluxe) sürüm alınmaz, içeriğinin almaya değer bi' tarafı yok. Ya standart sürüm + Season Pass ya da Ragnarok sürümü + season Pass olarak alın. İlki 250, ikincisi 350 TL'ye denk geliyor.

Bana kalırsa standart sürüm + season Pass alın. Season Pass'in içeriğindeki Paris ve İrlanda DLC'leri için Ragnarok'a kıyasla çok daha iyi diyemesem de yine de fena değillerdi bence, Ragnarok'un yerine tercih ederdim.

Ragnarok DLC'sinin sonlara doğru vurucu bi' anı dışında benim için çok bi' olayı yoktu. Alabildiğine fantastik mi fantastik, evet ama ana oyunda da yan görev olarak fanteziye kayan bi' hikaye dizisi var ve bana kalırsa Ragnarok'un ondan daha da fantezi olması dışında çok bi' farkı yok.
Bahsettiğim ana oyundaki asgard kısımları (bence) koca oyuna yetiyor, uzatmalara oynamaya gerek yok.

• Standart Edition - sadece oyun.
  • Deluxe Edition - oyun + kozmetik.
  • Ragnarok Edition - oyun + DLC.
  • Complate Edition - oyun + kozmetik + DLC + sezon Pass.

Ragnarok al geç DLC ile birlikte oynarsın.

Ragnarok DLC ile birlikte tercih edilebilir.

Teşekkürler arkadaşlar peki Epic'deki diğer Assassin's Creed oyunlardan hangilerini önerirsiniz bu seriyi hiç oynamadım oynamak istiyorum.

Peki, Epic'teki diğer Assassin's Creed oyunlardan hangilerini önerirsiniz? Bu seriyi hiç oynamadım, oynamak istiyorum.
"Eski" (kime göre, neye göre...) klasiklerden oynamak isterseniz 2 ve Brotherhood serinin hâlâ en iyilerindenler. RPG üçlemesinin diğer oyunlarından Origins ve Odyssey de aynı şekilde.
Valhalla'yı oynamayın demiyorum, bence oynanmayacak bi' oyun değil ama sorduğunuz için de söylemiş olayım, yerine öncesinde Origins ve Odyssey tercih edilebilir bence. Hem oynanış hem de hikaye olarak. Yine de siz bilirsiniz tabii.
@KranlıkPrensi
Seriyi ilk defa oynayacaklar için de hep "ilk başta Ezio üçlemesinden 2 ve Brotherhood ile RPG üçlemesinden Origins ve Odyssey oynayın, ileride ne yapacağınızı siz bilirsiniz" diyorum.
Serinin (bence) en iyi, kendine yer edinmiş oyunlarından oldukları için seriye başlamak, seri hakkında fikir edinmek ve temel atmak için idealler.

Ezio üçlemesi, açık dünya - aksiyon macera türünde, 20 - 40 küsür saatlik oyunlar. Oynanışta kontroller biraz eleştiriliyor, ama alışmaya çalışır ve oynarken beyninizi kullanmadan/kapatıp da oynayabilmeyi beklemedikçe bi' sıkıntı yaşamazsınız. Yaşamamanız lazım.
RPG üçlemesi tamamen açık dünya, aksiyon RPG türünde, en az 40 saat gideri olan oyunlar. Yan içeriklerle uğraşırsanız daha fazla hatta, 50 - 100 küsür saat arasını zorlarsınız.

"Eski" (kime göre, neye göre...) Klasiklerden oynamak isterseniz 2 ve Brotherhood serinin hâlâ en iyilerindenler. RPG üçlemesinin diğer oyunlarından Origins ve Odyssey de aynı şekilde.
Valhalla'yı oynamayın demiyorum, bence oynanmayacak bi' oyun değil ama sorduğunuz için de söylemiş olayım, yerine öncesinde Origins ve Odyssey tercih edilebilir bence. Hem oynanış hem de hikaye olarak. Yine de siz bilirsiniz tabii.
@KranlıkPrensi
Seriyi ilk defa oynayacaklar için de hep "ilk başta Ezio üçlemesinden 2 ve Brotherhood ile RPG üçlemesinden Origins ve Odyssey oynayın, ileride ne yapacağınızı siz bilirsiniz" diyorum.
Serinin (bence) en iyi, kendine yer edinmiş oyunlarından oldukları için seriye başlamak, seri hakkında fikir edinmek ve temel atmak için idealler.

Ezio üçlemesi, açık dünya - aksiyon macera türünde, 20 - 40 küsur saatlik oyunlar. Oynanışta kontroller biraz eleştiriliyor, ama alışmaya çalışır ve oynarken beyninizi kullanmadan/kapatıp da oynayabilmeyi beklemedikçe bi' sıkıntı yaşamazsınız. Yaşamamanız lazım.
RPG üçlemesi tamamen açık dünya, aksiyon RPG türünde, en az 40 saat gideri olan oyunlar. Yan içeriklerle uğraşırsanız daha fazla hatta, 50 - 100 küsur saat arasını zorlarsınız.

O zaman ilk başta Ezio üçlemesi ile başlıyorum sizin dediğiniz gibi sadece 2 ve Brotherhood mu oynayayım yoksa 3. oyunu da oynamalıyım yoksa hikayeden kayıp vs olur mu? Sonrasında işe Origins ve Odyssey oynamayı düşündüm Mirage Rogue Syndicate assasin Creed 3 Remastered ve Unity'de indirim de onlarla ilgili ne düşünüyorsunuz.

Bana göre hiçbir sürüm alınmamalı, Valhalla yapılmış en kötü AC oyunu.

Teşekkürler arkadaşlar peki Epic'deki diğer Assassin's Creed oyunlardan hangilerini önerirsiniz bu seriyi hiç oynamadım oynamak istiyorum.

Hocam en baştan başlayın. Valhalla dışındaki tüm AC'ler iyidir. Ama en üst deneyim genel olarak Odyssey'dir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı