Assassin's Creed Valhalla hata vermeden kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
B560M-P
İşlemci
i5-11400F
Bu konu ile alakalı her şeyi araştırdım, yabancı kaynaklardaki forumlara bile baktım fakat işe yarar bir çözüm bulamadım. Diğer tüm oyunlarımı rahatlıkla oynayabiliyorken, Valhalla rastgele zamanlarda hata vermeden kapanıyor. (oyunu Epic'ten aldım ama yüklemeyi Uplay'den yaptım) dosyaları birçok kez doğruladım, sürücülerimi güncelledim, yine de sorun ortadan kalkmıyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim.

Belgelerim dosyasına girip Assassin's Creed Valhalla klasörüne girin. Orada ACValhalla isimli .txt uzantısı dışındaki diğer iki klasörü de silin. Oyuna girip oynayabilirsiniz. Ben aynı sorunu bu şekil çözdüm.

Olmazsa Ubisoft Connect'i offline başlatın. Ve aynı adaımı tekrar uygulayın.

cache ve file cache olanları mı?

Dosya Ekleri

• acc.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 713
Bende de benzer bir hata olmuştu. Uplay'den oyunu çalıştırınca masaüstü ekranında oyunun baltalı simgesi çıkıyor sonra kapanıyordu. Uplay'i silip tekrardan yükledim, düzeldi.

İyi günler arkadaşlar bu sorundan ne kadar muzdarip olduğumu size anlatamam assassins creed valhalla hata vermeden kapanıyor ara da sıra da direkt pc yi çökertiyor hatta pc den dırt diye bir ses de geliyor sürekli ve düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum ama asıl sorun hata vermeden kapatması oyunun içerisinde ne zaman karşıya baksam veya hızlı hareketler vs yapsam direkt olarak hata vermeden kapatıyor ekran kartım güncel sistemim herşeyim güncel en düşük ayarlarda oynadığım zaman bile 5 dk sonra hata vermeden kapatıyor ne yaptıysam çözümü olmadı ne olur yardım edin bu oyunu oynamayı o kadar çok istiyorum ki. Bu arada oyun korsan ve sistemin intel core i5 7500 cpu 3.4ghz gpu gtx 750 ti 4gb düşük aylarda 2700 mb gbu kullandığını söylüyor oyun ama oyuna başladığımda neredeyse ekran kartımın %100 ünü kullanıyor. Çözümlerinizi merakla bekliyor olacağım

Aynı problem bende de var fakat bende ki oyun orjinal steam'den aldım Var mıdır çözümü?

Bende oyuna Uplay'den giriş yaparken ekranda valhalla'nın fotoğrafı çıkıyordu ve direkt kapanıyordu. Ubisoft Connect'i silip tekrar yükledim ve sorun düzeldi. Diğer platformlarda nasıl bilmiyorum fakat yerel dosyaları doğrulamak işe yaramıyor bilginize...

Dediğiniz gibi Ubisoft connect'i silip tekrar yükledim ve oyunu çözünürlüğünü borderless olarak seçtim köy basmalarında dövüşlerde herhangi bir oyundan atma durdurma sorunu yaşamadım 2 saattir oynuyorum aynı sorunu yaşayanlara bunu da deneyin tavsiye ederim.

Güncelleme: Sorun hala devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…