Assassin’s Creed Valhalla Nasıl Olmuş?

@NookumPie sadece bu karşılaştırma ile bitmiyor. Odyssey'i 70 saat oynamış ve bitirmiş biri olarak da söylüyorum bunu. Valhalla'nın grafiklerini, animasyonlarını, sunumunu hiç beğenmedim. Savaş kısımları ise güzel, ama "finishim"ler aşırı tekrar ediyor, bu da sıkıyor.

Bu videoyu Valhalla'yı oynamadan önce izlesem ben de karalama olduğunu düşünürdüm ama izleyince gayet haklı olduğunu gördüm. Hadi grafikleri geçtim, orada haklı olabilirsiniz. Fakat yüz animasyonları? Oyun resmen 2017 yapımı Origins gibi özel kamera açısı olmadan "mıy mıy mıy" konuşan karakter modellerine dönmüş.

Videodaki yüz sahneleri 360p gibi duruyor, gerçekliği yansıtmıyor, 4K değil.
Bu görüntü ise kendi oyunumdan 1080P / Orta-Yüksek ayarlar.

Dediğim gibi, daha hiçbir güncelleme dahi almadı oyun. Kamera açısı da beni memnun etti, bu kadar sorun teşkil edecek bir şey göremedim.

Hocam, iki oyunu da Ultra ayarlarda, aynı monitörde oynadım. Kesinlikle mimikler çok kötü Valhalla'da.

Odyssey'i çok sevdiğim için Valhalla'yı da ön siparişle almıştım bir de. Sağlık olsun, ne diyelim

Video tamamen karalama olmuş, ondan bahsediyorum sadece. Oyunun eksiklikleri yok değil tabii ki.
Bence siz iyi bir güncelleme bekleyin ondan sonra oynayın, oynanmayacak kadar da değil yahu

Allah rızası için ağız hareketleri eklemişler resmen.

Ben beğenmedim.

Nedense şu iki nesil arasında çıkan oyunların grafikleri çok yetersiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…