Selam arkadaşlar, Assassin's Creed Valhalla Türkçe yamaya ihtiyacım var daha önceki konularda paylaşılan yamalarda virüs bulunduğu için konuyu tazelemek istedim bildiğiniz güvenilir bir yer var mıdır acaba?
Assassin's Creed Valhalla yamasının bir grup tarafından çevirelen yamasını tamamen ÜCRETSİZ olarak sizlere sunuyorum. Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama tamamen ücretsizdir ve kesinlikle TRANSLATE DEĞİLDİR. Görseller eklenecek. Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Özellikleri: - Çeviri...
forum.turkmmo.com
Son yorumlarda herkes çalışmadığını belirtmiş fakat deneyebilirsiniz. Başka da yok zaten.
Assassin's Creed Valhalla yamasının bir grup tarafından çevirelen yamasını tamamen ÜCRETSİZ olarak sizlere sunuyorum. Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama tamamen ücretsizdir ve kesinlikle TRANSLATE DEĞİLDİR. Görseller eklenecek. Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Özellikleri: - Çeviri...
forum.turkmmo.com
Son yorumlarda herkes çalışmadığını belirtmiş fakat deneyebilirsiniz. Başka da yok zaten.
Dostum makine çevirinin discord adresinde bir yama uygulaması var onu indirdim uygulamanın 8. Versiyonu virüs totalde taradım bir sıkıntı yoktu kaspersky bir şeyler buldu ama çok önemsemedim devre dışı bırakıp uygulama üzerinden yamayı kurdum, çok aradım fazla bir seçenek yoktu mecbur böyle yaptım.
Dostum makine çevirinin Discord adresinde bir yama uygulaması var onu indirdim uygulamanın 8. Versiyonu VirusTotal'de taradım bir sıkıntı yoktu Kaspersky bir şeyler buldu ama çok önemsemedim devre dışı bırakıp uygulama üzerinden yamayı kurdum, çok aradım fazla bir seçenek yoktu mecbur böyle yaptım.
Hata derken çeviri hatasından bahsediyorsan ingilizce konuşmaları çok anlamadığımdan yorum yapamam, teknik hata olarak diyorsan yarım saat oynadım bir aksilik olmadı. Zaten farklı başka yamada yok. Bunda da hata olursa kapanma vs. silerim. Düzgün yamana bulana kadar tekrar yüklemem.