Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama

Gorkemm.jk

Hectopat
Katılım
3 Mart 2021
Mesajlar
603
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, Assassin's Creed Valhalla Türkçe yamaya ihtiyacım var daha önceki konularda paylaşılan yamalarda virüs bulunduğu için konuyu tazelemek istedim bildiğiniz güvenilir bir yer var mıdır acaba?
 

Son yorumlarda herkes çalışmadığını belirtmiş fakat deneyebilirsiniz. Başka da yok zaten.
 
Aramadığım yer kalmadı doğru düzgün çalışan bir yama bulamadım. Elinde olan varsa yükleyebilir mi? Oyunu indirdim ama yama olmadığı için bekliyorum.
 

Son yorumlarda herkes çalışmadığını belirtmiş fakat deneyebilirsiniz. Başka da yok zaten.
Çalışmıyor.
 
Hocam dosya virüslü mü? Virüslü değilse bana da atabilir misiniz rica etsem?
Dostum makine çevirinin discord adresinde bir yama uygulaması var onu indirdim uygulamanın 8. Versiyonu virüs totalde taradım bir sıkıntı yoktu kaspersky bir şeyler buldu ama çok önemsemedim devre dışı bırakıp uygulama üzerinden yamayı kurdum, çok aradım fazla bir seçenek yoktu mecbur böyle yaptım.
 
Dostum makine çevirinin Discord adresinde bir yama uygulaması var onu indirdim uygulamanın 8. Versiyonu VirusTotal'de taradım bir sıkıntı yoktu Kaspersky bir şeyler buldu ama çok önemsemedim devre dışı bırakıp uygulama üzerinden yamayı kurdum, çok aradım fazla bir seçenek yoktu mecbur böyle yaptım.

Peki yama nasıl? Çok hatalı diye duymuştum.
 
Peki yama nasıl? Çok hatalı diye duymuştum.
Hata derken çeviri hatasından bahsediyorsan ingilizce konuşmaları çok anlamadığımdan yorum yapamam, teknik hata olarak diyorsan yarım saat oynadım bir aksilik olmadı. Zaten farklı başka yamada yok. Bunda da hata olursa kapanma vs. silerim. Düzgün yamana bulana kadar tekrar yüklemem.
 

Geri
Yukarı