Assassin's Creed Valhalla vs Black Flag vs Mirage

Tamamdır son karar sizin sonuçta. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

Ben Miragenin deneyim edilmesini düşünüyorum, çok iyi bir oyun değil ve süreside kısa fakat Valhalla Origins ve Odeyssey den sonra daha çizgisel bir oynanışa sahip olduğundan eski Assasins Creed ruhunu barındırıyor. Black Flag benimde en sevdiğim oyunlardan biri ama günümüzde bu kadar fiyatı haketmiyor.

Odyssey'i beğenmediysen Valhalla'yi da beğenmeyebilirsin :d farkı karakter daha saldırgan ama açık dünya da görev yapıyorsun yine. Odyssey'in farkı açık dünya da yan görevler var bosslar var.

Vallhallayı da deneme şansım oldu ben onu daha çok beğendim.

Mirage ac ruhunu barındırıyor diye abartıldığı düşünüyorum şahsen. 20 senelik mekaniği ısıtıp nostalji diye önümüzde koydular. Ben sadece başında ki 2 saatlik tutorial den ötürü beğenmedim sildim oyunu. Deneme sürümünü indirmiştim. :d

250 TL indirim kuponu oldugu için fiyat çok yüksek gelmiyor. 4 oyun 250tl ye geliyor

Haklısın.

Tamamdır son karar sizin sonuçta. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

Eyvallah.

Son düzenleme:

20 senelik mekanik mi? Adamlar 2-3 oyunda bir fizik motoru güncelliyor ki şu an 4. geliştirmesini aldı bu motor.

Yemin ederim şu oyunu yapanlar kodlarını yazanlar bu kadar savunmaz... Ubisoft'un başkanı dahi bu kadar savunmam bu oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…