Assassin's Creed Valhalla vs Odyssey

Matapios

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Sizce Assassin's Creed Valhalla mi yoksa Odyssey alınır, hangisi daha iyi sizce? Benim için önemli olan hikaye kalitesi, görüntü kalitesi ve oyun animasyonlar.

Merhaba arkadaşlar. Sizce Assassin's Creed Valhalla mi yoksa Odyssey alınır, hangisi daha iyi sizce? Benim için önemli olan hikaye kalitesi, görüntü kalitesi ve oyun animasyonlar.

Assassin's oyunlarında hikaye yok tek görüntü ve boş haritada gezmek var açık dunya olduğu için görevleri çok uzağa koyuyor savaş mekanikleri hiç iyi değil hissetirmiyor.

İkisi de güzel oyun viking temalı severseniz Valhalla ben ikisini de oynadım Odyssey İngilizce olduğu için hikayesini tam bilmiyorum bir de bayağı oldu oynayalı sanırım annemizi arıyorduk onda ben bayağı oynadım bıraktım şimdi Valhalla'ya başladım Türkçe yama grafikler falan Valhalla hoşuma gitti.

Bana göre Odyssey 10 kat daha iyi oyun. Viking teması ilgini çekiyorsa valhalla da sarar. Ben yunan mitolojisine daha hakimim ve daha meraklıyım o yüzden Odyssey'i severek oynadım. Oynanış mekanikleri, skilleri falan daha iyi.

Valhalla'yi düşündüm bende ama çok uzun oyun, çok zor, sıkıyor oynanmaz gibi şeyler duyduğum için sorayım dedim.

Valhalla diyorum. Viking teması oldukça güzel diğer oyuna göre daha çok seçim özgürlüğü var.

Valhalla'yi düşündüm bende ama çok uzun oyun, çok zor, sıkıyor oynanmaz gibi şeyler duyduğum için sorayım dedim.
Bu arada uzun soluklu bir oyun olduğu günde belli bir saati geçince sıkılmak normal. Ben bu tarz oyunları bir ayda bitiriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı