Selam arkadaşlar. Oyunda bir yankı sorunu var ama anlamadım ben. Normal mi bu yoksa olmaması mı gerekiyor? Dosyaları doğruladım fakat bir şey değişmedi. Uplay'den onuyorum. YouTube'a videosunu attım.
Alt yazı ile alakası yok sildim bir şey değişmedi.
Bitirebildiniz mi hocam? Eğer bitirdim derseniz motive olucam çünkü büyük ihtimalle. Veya diyalogları direk geçicem. Oyunu dünyası için oynuyorum zaten hikayesi pek umurumda değil.
Bitirebildiniz mi hocam? Eğer bitirdim derseniz motive olucam çünkü büyük ihtimalle. Veya diyalogları direk geçicem. Oyunu dünyası için oynuyorum zaten hikayesi pek umurumda değil.
Her zaman bu kadar abartı da değil bu olay. Ortama göre de değişiyor, bulunduğun yer dağlık ve karlı bir alan olduğu için büyük ihtimalle bilerek eklenen bir yankı efekti de var.
Her zaman bu kadar abartı da değil bu olay. Ortama göre de değişiyor, bulunduğun yer dağlık ve karlı bir alan olduğu için büyük ihtimalle bilerek eklenen bir yankı efekti de var.
Oyunda bu sorun hala mevcut ve bu olay sadece eivor konuşurken oluyor diğer NPC'lerin seslerinde hiçbir sorun yok geçen yıl oyunu korsan indirmiştim en eski sürümüydü belki ondandır deyip 2 saat anca dayanıp silmiştim şimdi orijinalini aldım düzelmiştir umuduyla yok hala aynı 120 saat Odyssey oynadıktan sonra bu oyunun ne sesleri ne de combat sistemi beni yine içine çekemedi tekrar siliyorum.