Assassin's Creed Valhalla yankı sesi

İşletim sistemi
Windows 10
Selam arkadaşlar. Oyunda bir yankı sorunu var ama anlamadım ben. Normal mi bu yoksa olmaması mı gerekiyor? Dosyaları doğruladım fakat bir şey değişmedi. Uplay'den onuyorum. YouTube'a videosunu attım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alt yazı ile alakası yok sildim bir şey değişmedi.

Belki mikrofonu dinle açıktır? Bakar mısın?

Hocam adı üstünde mikrofonu dinle hoparlör değil.
Video'nun ilk 10 saniyesinde açık bir şekilde yankı var. Bence duymayan arkadaşlar kendi kulaklığını ya da kulağını kontrol etsin. Zira ben m-Audio track 2x2 ses kartı + Audio-Technica ath- M.20X kulaklıktan dinliyorum.

Sesi Full yapınca bana da geldi hocam. Emin değilim ama her yerde mi oluyor bu?

Evet hocam. Her yerde oluyor. Ve çok sinir bozucu olmaya başladı. İnternetten ses dossyalarını yeniledim yine oluyor. Kullandığım kulaklık Hyperx Cloud II bu arada. 7.1 Açık değil.
Doğru olabilir aslında, bende Arctis 1 var mikrofonumdan sekiyor kaptaırsa düzelme ihtimalı vardır diye düşünüyorum.
Mikrofondan sekiyor kısmını anlayamadım. Nasıl kapanıyor acaba o?

Ayak sesleri veya su sesinde yankı yok fakat konuşmaların tamamında yankı var. Gündüz vakti kalabalık ortamda yankı oluyor mu ona bakmak lazım zira gece olduğu için belki kasıtlı olarak yankı efekti konmuş olabilir, konduysa da gayet mantıklı hareket olmuş :)

Biraz araştırırsanız ses konusunda çok fazla problem yaşaya olduğunu görebilirsiniz. Özellikle yabancı forumlarda oyunun sesiyle ilgili pek çok şikayet var. Kendim de araştırma yapmama sebep olacak kadar rahatsız olmuştum bu yankı olayından ve ses dengesizliğinden. Farklı sesler farklı stüdyolarda kayıt alınıp sonradan birleştirilmiş bu sebeple bazı sesler düzgün, bazıları yankılı, bazıları çok yüksek bazıları gereksiz kısık duyuluyor. Yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum. Henüz çözülmedi.

Evet hocam. Her yerde oluyor. Ve çok sinir bozucu olmaya başladı. İnternetten ses dossyalarını yeniledim yine oluyor. Kullandığım kulaklık HyperX Cloud II bu arada. 7.1 açık değil.

Mikrofondan sekiyor kısmını anlayamadım. Nasıl kapanıyor acaba o

Hoparlörden çıksan sesin geri mikrofona gelmesinden bahsediyor galiba arkadaş. Böyle bir durumda normalde ses yankı yapmaz fakat ayarlardan bu aygıtı dinle seçeneği açıksa sesiniz yankı yapar. Şu an oyundayım nasıl kapatılır biliyorum ama yazamıyorum. İnternetten bulabilirsin hocam.

Biraz araştırırsanız ses konusunda çok fazla problem yaşaya olduğunu görebilirsiniz. Özellikle yabancı forumlarda oyunun sesiyle ilgili pek çok şikayet var. Kendim de araştırma yapmama sebep olacak kadar rahatsız olmuştum bu yankı olayından ve ses dengesizliğinden. Farklı sesler farklı stüdyolarda kayıt alınıp sonradan birleştirilmiş bu sebeple bazı sesler düzgün, bazıları yankılı, bazıları çok yüksek bazıları gereksiz kısık duyuluyor. Yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum. Henüz çözülmedi.
Anladım hocam. Teşekkür ederim. Kulaklıktan dolayı mı diye korkmaya başlamıştım. Ben de araştırmıştım ve görmüştüm öyle yazılar. Bi yazayım dedim buraya da belki bi çözümü vardır diye.
Hoparlörden çıksan sesin geri mikrofona gelmesinden bahsediyor galiba arkadaş. Böyle bir durumda normalde ses yankı yapmaz fakat ayarlardan bu aygıtı dinle seçeneği açıksa sesiniz yankı yapar. Şu an oyundayım nasıl kapatılır biliyorum ama yazamıyorum. İnternetten bulabilirsin hocam.
Hocam mikrofon veya kulaklıktan bu konuşmalar haricinde bir yankı yok. Oyundan galiba anlayamadım.

Anladım hocam. Teşekkür ederim. Kulaklıktan dolayı mı diye korkmaya başlamıştım. Ben de araştırmıştım ve görmüştüm öyle yazılar. Bi yazayım dedim buraya da belki bi çözümü vardır diye.
Oyunu iki farklı kulaklıkla ve hoparlör ile oynadım. Maalesef sorun oyun kaynaklı :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı