Arkadaşlar merhaba, bu senenin başında 200 saate yakın bir süreyle AC Odyssey'i ana + DLC şeklinde komple bitirdim. Özellikle DLC'lerdeki Atlantis, Hades mekanları, minotaur, Medusa vb. gibi mitolojik yerler, canavarlar beni inanılmaz içine çekmişti. O kadar saat sonra bitirince rahatladım ama şu an yine bir AC açlığı çekiyorum.
Origins'i birkaç yıl önce bitirmiştim. Bu nedenle geriye dönmek istemediğim için Valhalla düşünüyorum ancak herkes Valhalla'yı Odyssey yanında gömüyor.
Sormak istediğim;
Bahsettiğim şekilde mitolojik mekanlar, canavarlar Valhalla'da da var mı? Eğer varsa başlamayı düşünüyorum. Bir diğer aklıma takılan nokta, Odyssey'in o rengarenk renk paleti yanında kasvetli Valhalla havası.
Bu tür içerikler Valhalla'da da mevcut ise bir şans vermeyi düşünüyorum.
Değerli görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim.
İyi sosyaller herkese.
Origins'i birkaç yıl önce bitirmiştim. Bu nedenle geriye dönmek istemediğim için Valhalla düşünüyorum ancak herkes Valhalla'yı Odyssey yanında gömüyor.
Sormak istediğim;
Bahsettiğim şekilde mitolojik mekanlar, canavarlar Valhalla'da da var mı? Eğer varsa başlamayı düşünüyorum. Bir diğer aklıma takılan nokta, Odyssey'in o rengarenk renk paleti yanında kasvetli Valhalla havası.
Bu tür içerikler Valhalla'da da mevcut ise bir şans vermeyi düşünüyorum.
Değerli görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim.
İyi sosyaller herkese.