raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 204 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Oyunu Ubisoft Connect üzerinden aldım. Oyunu başlatıyorum fakat "press any key" dediği yerde herhangi bir tuşa bastığımda oyun donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Nasıl çözebilirim?
Oyunu Ubisoft Connect üzerinden aldım. Oyunu başlatıyorum fakat "press any key" dediği yerde herhangi bir tuşa bastığımda oyun donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Nasıl çözebilirim?
Saaira Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Aynı sorunu yaşıyorum şu an çözümü bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 204 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Saaira dedi: Aynı sorunu yaşıyorum şu an çözümü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cevap gelmeyince sildim oyunu fakat GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp dene. Farklı bir oyunda işime yaramıştı. Artı 0 Eksi
Saaira dedi: Aynı sorunu yaşıyorum şu an çözümü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cevap gelmeyince sildim oyunu fakat GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp dene. Farklı bir oyunda işime yaramıştı.