Assembly dilini öğrenmek işe yarar mı?

Ben uygulama geliştirmek için öğrenmedim. Bazı zararlı yazılımın kodlarını diğer zararlı yazılımla birleştirmek ve ikisininde çalışması için öğrenecektim. Fakat yaptığım kopyala yapıştırdı sonra istediğime ulaşamayınca bıraktım ve başka bir dil öğrenmek istiyorum.

Ee %30, %40 biliyorum diyorsun. Kopyala yapıştır yapmışsın sürekli. Emin ol o dediğin bilgi gerçekten sende olsaydı diğer diller öğrenmen çok kolay olurdu. Hatta buraya konu bile açmazdın.

Ee %30, %40 biliyorum diyorsun. Kopyala yapıştır yapmışsın sürekli. Emin ol o dediğin bilgi gerçekten sende olsaydı diğer diller öğrenmen çok kolay olurdu. Hatta buraya konu bile açmazdın.
Benim dediğimi yapan yüzde kaç bilmiş oluyor? Dev-C++ gibi bir adı vardı sadece onu kurmak aklımda kaldı zaten aşırı bilmediğimi yukarıda dedim.

Ne kadar boş bir yorum olduğunun farkında mısın? Arkadaş C++ın temelinden bahsediyor senin o yıllarca üstünde çalışan arkadaşlarınsa C++ libraryleri uğraştıkları için bütün libraryleri bilme ihtimalleri zaten yok %1 belki biliyorlardır doğru ama arkadaş burada C++ yapısından bahsediyor C++ ile proje geliştirmekle alakası yok. Yeni başlayan birisi olduğu gayet belli neden bahsettiği de gayet belli insanlara saçma sapan yorumlar atıp şu işten soğutmayın.

Arkadaş bir dildeki her şeyin öğrenilmesi gerektiğini zannediyor galiba. Merak etmeyin öyle bir şey kesinlikle yok. C++ öğrenirken sıkılan birice C dili önermek bence çok saçma, Python, JS deneyebilirsin.

arkadaşım o kadar saçma düşünüyorsun ki senin mantığına göre kitap okuyan biri aslında hiç kitap okumamıştır çünkü dünya üzerinde milyarlarca kitap vardır ? Öyle mantık mı olur ? Her dilin belirli syntax'ı, belirli condition'ları ve metodları bulunur. Öğrenip, öğrenmemiş olunması bunlar üzerinden belirlenir yoksa zaten temelinde her dil aynı mantığa dayalı. Algoritmanın sonu olmadığına göre öğrenme yüzdeliği diye bir şeyide ona göre yorumlayıp hiç bilmiyorsundur bile demek saçmalıktır...

Assembly dilini öğrenmek işe yarar mı? Neler yapabiliriz Assembly kodlama dili ile?
Ne yapacağınıza bağlıdır hocam. Nasıl Unity oyun geliştirmek için kullanılıyorsa Assembly'de mikro işlemci konularına ilgili iseniz kullanılacak bir dil. Düşük seviyeli hali ile zor bir dil, yeni başlayacaksanız kesinlikle önermiyorum.
Bir dili bilmek için tüm işlevlerinin %100'ünü bilmek gerekmiyor. Adam dilin işlevinden ve yapısından bahsetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…