Assembly dilini öğrenmek işe yarar mı?

İyi bir C C++ bilgisi üzerine temel ve orta Assembly bilgisi çok faydalı olur. Bilgisayarın gerçekten nasıl çalıştığı hakkında fikirler verir. Ama assembly ile web sitesi bilgisayar oyunu yapmaya kalkma hayattan soğursun.
 
C++ öğreniyordum fakat sıkılıp yarıda bıraktım yüzde 30 40 civarında biliyorum bu seviyedeki biri için ne uygun olur.
C++ %30 %40 civarı biliyor musun? Hiç sanmıyorum. C++ bana göre en zor programlama dilidir. Yıllarca bu dil üzerine çalışan tanıdıklarım bile bu kadar biliyorum diyemez. Eğer gerçekten bu kadar biliyorsan lütfen projelerini görmek istiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı