Assentlerle oyun yapıp sunmak telif ister mi?

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
Assetleri birleştirip kendi oyunumu yapmayı düşünüyorum. Çünkü 3D tasarım yapamıyorum ve bu oyunu yayınlayınca telif istenir mi?

Son düzenleme:
Eğer Steam, Epic gibi bir platformda paylaşmayacaksanız, itch. IO'ya falan atacaksanız sorun olmaz. Ama açıklama kısmına assetleri bulduğunuz yerin linkini bırakın. Ama yine de bence en mantıklısı birkaç hafta oturup Blender öğrenmek. Hem kendinizi de geliştirmiş olursunuz.

Eğer Steam, Epic gibi bir platformda paylaşmayacaksanız, itch. IO'ya falan atacaksanız sorun olmaz. Ama açıklama kısmına assetleri bulduğunuz yerin linkini bırakın. Ama yine de bence en mantıklısı birkaç hafta oturup Blender öğrenmek. Hem kendinizi de geliştirmiş olursunuz.

Steam veya Epic Games'te paylaşmayı düşünüyorum ama assetleri yazmazsam sıkıntı olur mu zaten ücretsize veriyorlar aldığım assetleri.

Steam veya Epic Games'te paylaşmayı düşünüyorum ama assetleri yazmazsam sıkıntı olur mu zaten ücretsize veriyorlar aldığım assetleri.

Yapan adam kendi asseti olduğunu kanıtlayabilirse telif atar. Eğer para kazanmak istiyorsanız gidin modelleme de öğrenin ya da birisine para karşılığında yaptırın. Başkasının emeğini kullanarak para kazanmaya çalışmayın.

Kardeşim sana sorunun cevabını verdimya yukarıda. Bedava paylaşıyorsa kullanmanı ister bir ihtimal credits kısmında ismini belirtirsen bedava reklam yaptırmış olur. Hangi asseti indireceksen açıklama kısmına bak genelde yazar zaten bu varlığı ticari amaçlı projelerinizde kullanabilirsiniz diye. Yazmıyorsa sorarsın cevap veriyorlar zaten. Bedava asset paylaşan kişilerin tek şartı aynı asseti alıp ufak bir değişiklik yapıp satmaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı