mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Assetto Corsa'yı açmaya çalıştığımda böyle kalıyor. Sebebi nedir? Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı halen sorunumu çözemedim? Silipte yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Assetto Corsa'yı açmaya çalıştığımda böyle kalıyor. Sebebi nedir? Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı halen sorunumu çözemedim? Silipte yükledim.
Robotların Efendisi Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 Hocam oyununuzu modladınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 Öne çıkar. Robotların Efendisi dedi: Hocam oyununuzu modladınız mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna mod yüklemiştim evet araba modu harita modu vs ama silip yükledim bugün sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
Öne çıkar. Robotların Efendisi dedi: Hocam oyununuzu modladınız mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna mod yüklemiştim evet araba modu harita modu vs ama silip yükledim bugün sorun devam ediyor.
Robotların Efendisi Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #4 Hocam oyunun "Belgeler" kısmındaki dosyalarını silip tekrar açmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi