Assetto Corsa alınır mı?

@Sydraaa

Evet 23 Mart ta bitiyormuş sanırım.

Son düzenleme:

Evet doğru. Yarış oyunda düzenlenmedi fakat oyunun fizikleri epey gerçekçi olduğu için uzun saatlere dayanıklılık ve refleks ölçümü için oyunu kullandılar. Hatta benim bildiğim üzere Cem Bölükbaşı bu oyun sayesinde şu an bulunduğu noktaya geldi. Oyunun fizik motorunun çok gelişmiş olduğunu söylemişti.

Evet 23 Mart'ta bitiyormuş sanırım.

Evet indirim zamanı şu an.

Evet 23 Mart'ta bitiyormuş sanırım.

Evet indirim zamanı şu an.

Direksiyon setinde varsa kesin trafik modu kurup oyna

Hocam beni de alabilir misiniz aranıza? Bende sizinle aynı durumdayım.

Paket farklarına gelecek olursak DLC'ler ile birlikde birçok yeni araç ekleniyor, modlar ve Online serverler için bunlar çok önemli zaten arada 10TL'lik fark var alacaksanız kesinlikle 15TL'lik sürümünü alın, kurulumda bende yardımcı olurum yapamadığınız bir yer olursa ayrıca aşağıdaki videoda başlangıç için yapılacak tüm ayarlar detaylıca anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam beni de alabilir misiniz aranıza? Bende sizinle aynı durumdayım.

Hocam Discord adresimi verebilmem için sizin oyun arkadaşı aradığınız ayrı bir konu açmanız gerekiyor. Siz açın hem biz buluşalım hem de daha fazla oynayan varsa toplanmış oluruz. @Dorzi hem sizde gelirsiniz.

Selamlar. Ben daha önce Japanese Pack satın aldığım için paketin tamamını alamıyorum. Direkt hediye olarak satın al çıkıyor ve tekil almaya çalıştığımda pakete göre pahalı oluyor. Bir çözümü var mı?

LGS maalesef. Ama tanımadığım için oynamak biraz... Anladınız siz.

Böyle durumlarda yeni konu aç yoksa basarlar cezayı söyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…