Assetto Corsa alınmalı mı, başka bir oyun mu alınmalı?

gamerkral283

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb 2600hz
Ekran kartı
Gtx 1650
Anakart
H 510 MH
İşlemci
İ5 11400f
Merhaba. Sonbahar indirimlerinde bir oyun almayı düşünüyorum. Assetto Corsa'da o zaman indirime girebilir. Sizce Assetto Corsa direksiyon setiyle, trafik moduyla eğlenceli olur mu, ya da başka bir oyun önerir misiniz?(200 TL altı)

Merhaba. Sonbahar indirimlerinde bir oyun almayı düşünüyorum. Assetto Corsa'da o zaman indirime girebilir. Sizce Assetto Corsa direksiyon setiyle, trafik moduyla eğlenceli olur mu, ya da başka bir oyun önerir misiniz?(200 TL altı)

Assetto Corsa'yı klavye mouse ile oynuyorum trafik modu kurunca çok zevkli hele bir de direksiyon seti olursa tadından yenmez bence alın.

Mouse ile oynuyorum ve sistemim yüzünden o kadar iyi shaderım da yok ama öyle böyle eğlendirmiyor hocam.

Yani o oyunda ne yapıyorlar bilmiyorum. Hadi bir tur attın, hadi iki, hadi üç... Hiçbir motivasyonu yok ki. Çeşitli turnuvalar falan varsa bilmem ama onun yerine Forza Horizon öneririm. Binbir çeşit araç var ve modifikasyona falan kafa yoruyorsun.

Yani o oyunda ne yapıyorlar bilmiyorum. Hadi bir tur attın, hadi iki, hadi üç... Hiçbir motivasyonu yok ki. Çeşitli turnuvalar falan varsa bilmem ama onun yerine Forza Horizon öneririm. Binbir çeşit araç var ve modifikasyona falan kafa yoruyorsun.

Hocam trafikte müzik eşiliğinde makas atmak, yanlamak, motorun sesi tahmin ettiğinizden daha mutlu ediyor (en azından beni).

Başka oyun önerilmesine gerek yok. Aslında araç simülasyon oyunlarında önerilebilecek az seçenek var. Assetto Corsa ne kadar simülasyon olsa da bir o kadar eğlenceli kontrolleri de sunup bunu en iyi harmanlayan oyundur. Direksiyon seti ve diğer modlarla en üst düzey de eğlenirsiniz kesin olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı