A afafas Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 160 23 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa oyunu için mod car indirdim olacağı gibi content>cars kısmına modları attım ama oyun içi gözükmüyor sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar, Assetto Corsa oyunu için mod car indirdim olacağı gibi content>cars kısmına modları attım ama oyun içi gözükmüyor sebebi nedir?
Çözüm AtakoHelikopteri 23 Şubat 2023 Dosyada ve attığın yerde bir problem görünmüyor. Sorunsuz bir şekilde görünmesi gerekiyor aslında. Content Manager kullanmıyorsan kurup oradan kontrol eder misin?
Dosyada ve attığın yerde bir problem görünmüyor. Sorunsuz bir şekilde görünmesi gerekiyor aslında. Content Manager kullanmıyorsan kurup oradan kontrol eder misin?
KS KS A afafas Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 160 23 Şubat 2023 #11 simulasyonistanbul61 dedi: Custom shader patchi 1.77yapın Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam yaptım denedim Artı 0 Eksi
simulasyonistanbul61 dedi: Custom shader patchi 1.77yapın Genişletmek için tıkla... olmuyor hocam yaptım denedim
simulasyonistanbul61 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+) Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #12 afafas dedi: Olmuyor hocam yaptım denedim. Genişletmek için tıkla... Yeni sorunun ne ne hatası alıyorsun bir SS at. Şimdi fark ettim konuyu atmışsın yapman gereken modu silip tekrar yüklemek. Artı 0 Eksi
afafas dedi: Olmuyor hocam yaptım denedim. Genişletmek için tıkla... Yeni sorunun ne ne hatası alıyorsun bir SS at. Şimdi fark ettim konuyu atmışsın yapman gereken modu silip tekrar yüklemek.