Assetto Corsa arabanın süspansiyon ayarları

Makaleler
16
Yer
Antalya
Bazı arabalarda oyun içinde pitte iken süspansiyon ayarları ile yüksekliği ayarlanabiliyor ancak bazılarında o ayar olmuyor. Dosyalardan aracın ayarlarını değiştirebilme imkanım var mı? Bir araba modu indirdim ancak yapan arkadaş ön tamponu öyle bir yapmış ki ön tekerler yere değmiyor ve araba dönmüyor sağa sola :D Bilen var mı nasıl ayarlanacağını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız modun kalitesine göre bu durum değişiyor :) Genellikle GT araçlarında detaylı olarak oluyor süspansiyon ayarları.

Beraber oynamak isteyen arkadaşlar yazsın, bir Discord sunucusu kurduk yavaş yavaş büyüyor, beraber gazlayabiliriz.

Yılların assettocusu olarak söyliyim dostum :D her arabada o ayar yok yani varsa şanslısın yoksa leylek gibi sürersin artık nasıl ayarlanmışa.

Klasörleri karıştırırken aracın data klasöründe süspansiyon ayarını buldum. Front Rod_Length değerini yükselttim, düzeldi. Bir çok araba modu kullanıyorum zaten, çoğunda belli bir aralıkta bu ayarı yapmamı sağlıyor oyun içinde ama bu arabada koymamışlar pitte ayar yapmak için süspansiyon ayarını. Bu ayarı oyun içine eklemeyi nasıl yapabilirim acaba? Kimse bilmiyorsa ben öğrenince yazarım yine buraya.
Bir de ön tekerlerin dönüş açısını biraz daha arttırmam lazım. İndirdiğim mod hoş bir Doğan SLX modu ancak yapan arkadaş çok dikkatsiz yapmış :d Tekerin dönüş açısı çok kısıtlı drift atılmıyor.

Oynadığınız modun kalitesine göre bu durum değişiyor :) Genellikle GT araçlarında detaylı olarak oluyor süspansiyon ayarları.

Beraber oynamak isteyen arkadaşlar yazsın, bir Discord sunucusu kurduk yavaş yavaş büyüyor, beraber gazlayabiliriz.

Discord linklini atın, geleyim. Ben de Assetto TR diye bir Discord kanalındayım, orada da güzel modlar yapıp paylaşıyorlar. Ayrıca kendi serverları da var galiba ama ben hiç girmedim.
Ben genelde Shutoko Revival veya Mount Akina serverına giriyorum.

Klasörleri karıştırırken aracın data klasöründe süspansiyon ayarını buldum. Front Rod_Length değerini yükselttim, düzeldi. Bir çok araba modu kullanıyorum zaten, çoğunda belli bir aralıkta bu ayarı yapmamı sağlıyor oyun içinde ama bu arabada koymamışlar pitte ayar yapmak için süspansiyon ayarını. Bu ayarı oyun içine eklemeyi nasıl yapabilirim acaba? Kimse bilmiyorsa ben öğrenince yazarım yine buraya.
Bir de ön tekerlerin dönüş açısını biraz daha arttırmam lazım. İndirdiğim mod hoş bir Doğan SLX modu ancak yapan arkadaş çok dikkatsiz yapmış :d Tekerin dönüş açısı çok kısıtlı drift atılmıyor.

Discord linklini atın, geleyim. Ben de Assetto TR diye bir Discord kanalındayım, orada da güzel modlar yapıp paylaşıyorlar. Ayrıca kendi serverları da var galiba ama ben hiç girmedim.
Ben genelde Shutoko Revival veya Mount Akina serverına giriyorum.
Linkin süresi dolabiliyor bildiğiniz gibi o yüzden Steam'den eklerseniz daha sağlıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı