Rüzgar Montana Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız? Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var. Dosya Ekleri Screenshot_dpc_bmw_m5_e60_shuto_revival_project_beta_11-4-125-21-57-28.jpg 819,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız? Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var.
Çözüm quiKK 11 Mayıs 2025 Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Mirror Adjustment bu yoksa Virtual Mirror Position. Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan Mirror Adjustment veya Virtual Mirror Position seçeneklerini bulabilirsin.
Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Mirror Adjustment bu yoksa Virtual Mirror Position. Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan Mirror Adjustment veya Virtual Mirror Position seçeneklerini bulabilirsin.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mayıs 2025 #2 Rüzgar Montana dedi: Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız? Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var. Genişletmek için tıkla... F10 tuşuna bas. quiKK dedi: F10 tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Eğer mod falan var ise tuşlar farklı yere atanmış olabilir. En iyisi ayarlardan tuşların nereye atandığına bak. Artı 0 Eksi
Rüzgar Montana dedi: Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız? Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var. Genişletmek için tıkla... F10 tuşuna bas. quiKK dedi: F10 tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Eğer mod falan var ise tuşlar farklı yere atanmış olabilir. En iyisi ayarlardan tuşların nereye atandığına bak.
KS KS Rüzgar Montana Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 quiKK dedi: F10 tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Olmadı reis. quiKK dedi: F10 tuşuna bas. Eğer mod falan var ise tuşlar farklı yere atanmış olabilir. En iyisi ayarlardan tuşların nereye atandığına bak. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım ona? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
quiKK dedi: F10 tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Olmadı reis. quiKK dedi: F10 tuşuna bas. Eğer mod falan var ise tuşlar farklı yere atanmış olabilir. En iyisi ayarlardan tuşların nereye atandığına bak. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım ona?
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mayıs 2025 #4 Rüzgar Montana dedi: Olmadı reis. Nereden bakacağım ona. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarları+ kontroller+ tuş atamalarını düzenle buradan istediğine bakıp seçebilirsin. Eğer content Manager kullanıyorsan, settings > Assetto Corsa > controls sekmesinden tuş atamalarını yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Rüzgar Montana dedi: Olmadı reis. Nereden bakacağım ona. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarları+ kontroller+ tuş atamalarını düzenle buradan istediğine bakıp seçebilirsin. Eğer content Manager kullanıyorsan, settings > Assetto Corsa > controls sekmesinden tuş atamalarını yapabilirsin.
KS KS Rüzgar Montana Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 quiKK dedi: Oyun ayarları+ kontroller+ tuş atamalarını düzenle buradan istediğine bakıp seçebilirsin. Eğer content Manager kullanıyorsan, settings > Assetto Corsa > controls sekmesinden tuş atamalarını yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
quiKK dedi: Oyun ayarları+ kontroller+ tuş atamalarını düzenle buradan istediğine bakıp seçebilirsin. Eğer content Manager kullanıyorsan, settings > Assetto Corsa > controls sekmesinden tuş atamalarını yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir?
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mayıs 2025 #6 Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Mirror Adjustment bu yoksa Virtual Mirror Position. Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan Mirror Adjustment veya Virtual Mirror Position seçeneklerini bulabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Mirror Adjustment bu yoksa Virtual Mirror Position. Rüzgar Montana dedi: Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir? Genişletmek için tıkla... Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan Mirror Adjustment veya Virtual Mirror Position seçeneklerini bulabilirsin.
KS KS Rüzgar Montana Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #7 quiKK dedi: Mirror adjustment bu yoksa Virtual mirror position. Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan mirror adjustment veya Virtual mirror position seçeneklerini bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat onu yaparken bir eyleri bozdum galiba. Şimdi araba gitmiyor. Bu sekmeyi nasıl kapatacağım Dosya Ekleri Assetto Corsa 11.05.2025 22_22_16.png 3,5 MB · Görüntüleme: 18 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
quiKK dedi: Mirror adjustment bu yoksa Virtual mirror position. Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan mirror adjustment veya Virtual mirror position seçeneklerini bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat onu yaparken bir eyleri bozdum galiba. Şimdi araba gitmiyor. Bu sekmeyi nasıl kapatacağım
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 685 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #8 Rüzgar Montana dedi: Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız? Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama hangi seri bu merak ettim çok hoş duruyor. Artı 0 Eksi
Rüzgar Montana dedi: Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız? Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama hangi seri bu merak ettim çok hoş duruyor.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mayıs 2025 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rüzgar Montana dedi: Yaptım fakat onu yaparken bir eyleri bozdum galiba. Şimdi araba gitmiyor. Bu sekmeyi nasıl kapatacağım Genişletmek için tıkla... quiKK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rüzgar Montana dedi: Yaptım fakat onu yaparken bir eyleri bozdum galiba. Şimdi araba gitmiyor. Bu sekmeyi nasıl kapatacağım Genişletmek için tıkla... quiKK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...