Çözüldü Assetto Corsa ayna nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rüzgar Montana

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız?

Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_dpc_bmw_m5_e60_shuto_revival_project_beta_11-4-125-21-57-28.jpg
    Screenshot_dpc_bmw_m5_e60_shuto_revival_project_beta_11-4-125-21-57-28.jpg
    819,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar. Assetto Corsa'da üstteki ayna dikkatimi dağıtıyor. 10 F11 tuşlarına basıyorum helan kapanmıyor. Bu aynayı nasıl kapatacağız?

Arkadaşlar resimde de gözükmuyor ama bende halen ayna var.
F10 tuşuna bas.

F10 tuşuna bas.

Eğer mod falan var ise tuşlar farklı yere atanmış olabilir. En iyisi ayarlardan tuşların nereye atandığına bak.

Oyun ayarları+ kontroller+ tuş atamalarını düzenle buradan istediğine bakıp seçebilirsin. Eğer content Manager kullanıyorsan, settings > Assetto Corsa > controls sekmesinden tuş atamalarını yapabilirsin.

Girdim ama o ayarı nereden bulacağım İngilizcesi falan nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mirror adjustment bu yoksa Virtual mirror position.

Fareyi ekranın sağ tarafına getir, bir menü açılacak. Buradan mirror adjustment veya Virtual mirror position seçeneklerini bulabilirsin.

Yaptım fakat onu yaparken bir eyleri bozdum galiba. Şimdi araba gitmiyor. Bu sekmeyi nasıl kapatacağım :D

Dosya Ekleri

• Assetto Corsa 11.05.2025 22_22_16.png
    Assetto Corsa 11.05.2025 22_22_16.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 18
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım fakat onu yaparken bir eyleri bozdum galiba. Şimdi araba gitmiyor. Bu sekmeyi nasıl kapatacağım :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı