Doğukanntr Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar trafik modu indirdim, kurdum. Custom shader pack yükleyip oyuna gireceğim ama böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Arkadaşlar trafik modu indirdim, kurdum. Custom shader pack yükleyip oyuna gireceğim ama böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
ÖmerYavuz34 Yoctopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 Doğukanntr dedi: Arkadaşlar trafik modu indirdim, kurdum. Custom shader pack yükleyip oyuna gireceğim ama böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2069944 Genişletmek için tıkla... Çözdün mü? Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
Doğukanntr dedi: Arkadaşlar trafik modu indirdim, kurdum. Custom shader pack yükleyip oyuna gireceğim ama böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2069944 Genişletmek için tıkla... Çözdün mü? Aynı sorun bende de var.
KS KS Doğukanntr Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 ÖmerYavuz34 dedi: Çözdün mü? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Kanka hatılramıyorum ama grafik modlarından birini değiştirip öyle açmıştım galiba ama optimizasyonu çok kötü olmuştu bu sefer. Artı 0 Eksi
ÖmerYavuz34 dedi: Çözdün mü? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Kanka hatılramıyorum ama grafik modlarından birini değiştirip öyle açmıştım galiba ama optimizasyonu çok kötü olmuştu bu sefer.
schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 423 Çözümler 1 5 Ağustos 2024 #4 Doğukanntr dedi: Kanka hatılramıyorum ama grafik modlarından birini değiştirip öyle açmıştım galiba ama optimizasyonu çok kötü olmuştu bu sefer. Genişletmek için tıkla... Daha açık bir cevap verebilir misin aynı sorun bende de var Artı 0 Eksi
Doğukanntr dedi: Kanka hatılramıyorum ama grafik modlarından birini değiştirip öyle açmıştım galiba ama optimizasyonu çok kötü olmuştu bu sefer. Genişletmek için tıkla... Daha açık bir cevap verebilir misin aynı sorun bende de var