Assetto Corsa light patch ve trafik modunu beraber kullanmak

bioknight

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben light patch indirdim şimdi de trafik akmamaya başladı. Hem light patch hem de trafik moduyla nasıl oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır farklı bir light patch indirmek istiyorum ama indirince trafik akmıyor düz kurulum yaptım sol, Srp Main Official 0.9.1, Srp Shibura Traffic ve Trafic Pack kurdum sürümüm en son sürümde

Benim bildiğim Shibaura Traffic zaten sıkıntılı bir de şu videodaki gibi kurmayı dene. Ayrıca csp 1.80 sürümünü indirebilirsin bende onunla sorunsuz çalışıyor trafik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim başlaya tıkladım ve shuto revival project pline kısmında takıldı AI dosyasını farklı isimlendirdiğimde oyun açılıyor fakat trafik arabaları pitte kalıyor çözümünü biliyor musun?
Bilmiyorum belki trafik modu güncellenmemiş olabilir. İstiyorsan bir de şunu kurmayı dene daha farklı bir trafik modu ve daha iyi optimize edilmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bilmiyorum belki trafik modu güncellenmemiş olabilir. İstiyorsan bir de şunu kurmayı dene daha farklı bir trafik modu ve daha iyi optimize edilmiş.

Çalıştı teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı