Assetto Corsa City mod düzgün çalışmıyor

DEAD7412

Decapat
Yer
Tokat
Herkese merhaba, bugün sürekli Instagram'da YouTube'da önüme çıkan şu Honda Civic'le makas atılan oyun olan Assetto Corsa'yı indirdim Steam'den ve rraene gibi modlamaya çalıştım. İnternetten bulduğum bir videoyu uyguladım ve arada çok büyük fark olduğunun gördüm. Videodaki kişide şehir gerçekçi hafif karanlıkken bende binalar bembeyaz ve hiç hissiyat vermiyordu. Çok yapmacık duruyordu. Ayarlardan ne kadar grafiklerle oynasam da bu düzelmedi. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olur musunuz? İzlediğim video ve görüntü farkı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran Görüntüsü (2).png

1736543494034.png

Herkese merhaba, bugün sürekli Instagram'da YouTube'da önüme çıkan şu Honda Civic'le makas atılan oyun olan Assetto Corsa'yı indirdim Steam'den ve rraene gibi modlamaya çalıştım. İnternetten bulduğum bir videoyu uyguladım ve arada çok büyük fark olduğunun gördüm. Videodaki kişide şehir gerçekçi hafif karanlıkken bende binalar bembeyaz ve hiç hissiyat vermiyordu. Çok yapmacık duruyordu. Ayarlardan ne kadar grafiklerle oynasam da bu düzelmedi. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olur musunuz? İzlediğim video ve görüntü farkı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 2393607

Eki Görüntüle 2393608

Ayarlardan extra fx kontrol edin kapalıysa açın bir de pure grafik falan var satın ala bilirsen kur olmasa bedava bazı kişiler eski sürüm pure grafik paylaşan vardır.

Ayarlardan extra FX kontrol edin kapalıysa açın bir de Pure grafik falan var satın alabilirsen kur olmasa bedava bazı kişiler eski sürüm Pure grafik paylaşan vardır.

FX açıkmış zaten şimdi dediğiniz grafiği yapmaya çalışıyorum.

bu videoyla sorunu çözdüm teşekkürler.

Son düzenleme:

Sorun değil.

Bu videoda sol grafik kullanıyor bulutlar grafik açısından çok iyi değil yani ortlama bilgisayarınız iyiyse fazla fps alıyorsanız pure ile ilgilenmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı