D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\extension\weather\sol
Sanırsam.
D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\extension\weather\sol
Sanırsam.
Hocam bir şey daha soracağım content Manager'e attığımız modları nereden siliyoruz.
Şimdide böyle hata veriyor.
Hocam Sol'ü manuel olarak kurun content managera atip kurmak her zaman düzgün olmuyor.
hocam bunlar DWrite hataları DirectXle ilgililer yani grafik sürücüleriyle belliki font oluşumunda hata olmuş. hemen geri dönüş yapacğımTamam hocam deniyorum.
Hocam o hatalar gittide şimdi de bu hataları veriyor araba modu kurmuştum ondan olabilir mi?
Hocam bunlar dwrite hataları DirectX'le ilgililer yani grafik sürücüleriyle belli ki font oluşumunda hata olmuş. Hemen geri dönüş yapacğım.
Content Manager'da settings > video > font rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "default" yapın. Olmazsa başka yollarda var.
Content Manager'da settings > video > font rendering gibi yazı tipi ile ilgili ayarları "default" yapın. Olmazsa başka yollarda var.
hocam peki custom shaders patch sekmesinde turuncu tyazıyla bir error varmı?Deniyorum hocam.
Hocam video ayarlarında öyle bir ayar bulamadım.
Hocam peki Custom shaders patch sekmesinde turuncu tyazıyla bir error var mı?
hocam steamden dosya doğrulaması yapın.Yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.